Facebook Pixel Sportdog.gr | Σούπερ Λιγκ: Ο… μπομπάτος άσος στο 2.40, η κόντρα στον Άρη και τα goal-goal!
| 2020-01-11 09:46:00

Σούπερ Λιγκ: Ο… μπομπάτος άσος στο 2.40, η κόντρα στον Άρη και τα goal-goal!

Sportdog Team
Σούπερ Λιγκ: Ο… μπομπάτος άσος στο 2.40, η κόντρα στον Άρη και τα goal-goal!

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει το Σάββατο η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ.

Απουσιάζουν από το πρόγραμμα οι «μεγάλες» ομάδες, ωστόσο ο Σουπερλιγκάρχης έχει σούπερ προτάσεις.

[17.15] Βόλος – Ξάνθη

Τη νίκη της αγωνιστικής πανηγύρισε την προηγούμενη εβδομάδα ο Βόλος, ο οποίος πέρασε με 2-1 από τον ΟΦΗ. Μεσοβδόμαδα πάντως έχασε εύκολα στο Κύπελλο εντός από τον Ατρόμητο με 3-0 και… χαιρέτισε από το πρώτο ματς. Βρίσκεται σε ανοδική πορεία πάντως, συμπλήρωσε δύο αγωνιστικές αήττητος, ενώ εντός έχει τέσσερα ματς αήττητος με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Η Ξάνθη μετά τη νίκη με την απίστευτη ανατροπή σε δύο λεπτά κόντρα στην ΑΕΛ με 2-1, ματς στο οποίο βρήκε δίχτυα μετά από έναν μήνα, επέστρεψε στις κάκιστες εμφανίσεις της και την Τετάρτη ηττήθηκε εύκολα στο Κύπελλο εντός από τον Άρη με 1-0. Οι Ακρίτες έχουν τεράστιο πρόβλημα στην επίθεση, δεν παράγουν φάσεις και στόχος τους σήμερα είναι πρωτίστως το μηδέν στην άμυνα. Αξίζει το ρίσκο στον άσο, το παίρνουμε και με κάλυψη στο Χ.

Εκτίμηση: 1 (2.40) ή 1Χ και Under 4.5 (1.50)

[19.30] Λάρισα – Άρης

Την τρίτη της ήττα στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της γνώρισε η ΑΕΛ, που έχασε την προηγούμενη εβδομάδα και από την Ξάνθη. Ο Κούγιας πάντως στηρίζει και πιστεύει ότι η ομάδα του θα μπει στα πλέι οφ. Για να το πετύχει βέβαια αυτό, θα πρέπει να συνεχίσει να έχει ανάλογες επιδόσεις εντός έδρας, όπου τρέχει ρεκόρ 4-1-3 και έχει δύο νίκες στα τελευταία τρία ματς. Σκοράρει για έξι σερί αγωνιστικές, ενώ 5/6 ήταν goal-goal και over 2.5. Ο Άρης από την πλευρά του βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, τα Σάββατο… σκόρπισε με 4-2 τον ΠΑΟΚ, ενώ την Τετάρτη στο Κύπελλο νίκησε μόνο με 1-0 στην Ξάνθη. Οι Κίτρινοι εκτός έδρας πάντως έχουν προβλήματα (1-5-2) και χρειάζονται άμεσα βελτίωση για να παραμείνουν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Έχουν σκοράρει στα 15/17 παιχνίδια τους, ενώ 7/9 τελευταία ήταν και goal-goal. Γιατί να μη ξαναδούμε ένα τρελό ματς όπως στον πρώτο γύρο, όταν το 2-1 είχε γίνει 2-3.

Εκτίμηση: goal-goal (1.90)

[20.00] Παναιτωλικός – Ατρόμητος

Παρότι βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόλις οκτώ βαθμούς, ο Παναιτωλικός αρχίζει να δείχνει σημάδια αντίδρασης. Κόντρα στην ΑΕΚ την προηγούμενη Κυριακή το πάλεψε στο ΟΑΚΑ, αν και ηττήθηκε με 2-1, μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο έμεινε στο 0-0 με τον Πανιώνιο παίζοντας με αλλαγές, ενώ στο προηγούμενο εντός είχε νικήσει 2-0 τον ΟΦΗ. Ψάχνει τη δεύτερη του νίκη στο Αγρίνιο, όπου έχει ρεκόρ 1-3-4. Ο Ατρόμητος με το νέο έτος επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης και πλέον φουλάρει για την εξάδα. Βρίσκει δίχτυα εύκολα, καθώς έχει σκοράρει για πέντε σερί ματς, ωστόσο αμυντικά υπάρχει πρόβλημα. Έχει δεχθεί γκολ και εννιά τελευταία του παιχνίδια, επτά εκ των οποίων πάντως ήταν και goal-goal. Θα βρει ξανά γκολ ο Ατρόμητος, αξίζει να εμπιστευτούμε τον ανεβασμένο Παναιτωλικό.

Εκτίμηση: goal-goal (2.00)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags