Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα… πάντα για να "πληγώσει" τη Λίβερπουλ ο Μουρίνιο - Δύο προτάσεις που πληρώνουν στο ντέρμπι!
| 2020-01-11 12:33:00

Τα… πάντα για να "πληγώσει" τη Λίβερπουλ ο Μουρίνιο - Δύο προτάσεις που πληρώνουν στο ντέρμπι!

Sportdog Team
Τα… πάντα για να "πληγώσει" τη Λίβερπουλ ο Μουρίνιο - Δύο προτάσεις που πληρώνουν στο ντέρμπι!

Το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Λίβερπουλ ξεχωρίζει από την 22η αγωνιστική της Premier League.

Η Τότεναμ τα βρήκε… ζόρικα στο Κύπελλο απέναντι στη Μίντλεσμπορ από την Τσάμπιονσιπ, έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας και θα χρειαστεί να παίξει επαναληπτικό. Ουδείς βέβαια ασχολείται με αυτή τη γκέλα, καθώς όλοι είναι «σκασμένοι» με τον τραυματισμό του Χάρι Κέιν που θα τον αφήσει εκτός για τρεις μήνες. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πάντως δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών, βρίσκεται στην έβδομη θέση και… καίγεται για νίκη. Ο Πορτογάλος θέλει άλλωστε όσο τίποτα να «φωνάξει» ότι επέστρεψε στο κορυφαίο επίπεδο, σπάζοντας το φετινό αήττητο της Λίβερπουλ. Εντός τα «σπιρούνια» έχουν ρεκόρ 6-2-2, στα ντέρμπι παρουσιάζουν συνήθως καλή εικόνα, ενώ έχουν σκοράρει στο γήπεδό τους στα 8/10 ματς και έχουν δεχθεί έστω ένα γκολ στα 15/16 τελευταία τους παιχνίδια!

Η Λίβερπουλ μπορεί να… καλπάζει για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο πλέον δεν χάνεται για κανέναν λόγο, όμως παράλληλα κυνηγάει κι άλλες κούπες. Παρόλο που αγωνίστηκε λοιπόν με πολλούς αναπληρωματικούς, η ομάδα του Γιόργκεν Κλοπ επικράτησε 1-0 εντός έδρας της συμπολίτισσας Έβερτον και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα είναι στο +13 με ματς λιγότερο από τη Λέστερ, μετράει 11 σερί νίκες και εκτός έχει ρεκόρ 8-1-0! Έχει σκοράρει σε όλα της τα φετινά παιχνίδια, ενώ είναι εντυπωσιακό πως παρότι μέχρι πριν έναν μήνα είχε… ρεκόρ στα goal-goal, πλέον δεν έχει δεχθεί τέρμα για πέντε σερί αγωνιστικές.

Η Λίβερπουλ έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω φόρμας και ποιότητας, ωστόσο η Τότεναμ ακόμα και χωρίς τον Κέιν θα παρουσιαστεί ανταγωνιστή. Θα αποφύγουμε να διαλέξουμε σημείο και θα ποντάρουμε στα γκολ. Οι γηπεδούχοι είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν το γκολ και οι «κόκκινοι» το βρίσκουν με σχετική άνεση.

[19.30] Τότεναμ – Λίβερπουλ

Εκτίμηση: goal-goal (1.60) ή goal-goal και over 2.5 (1.95)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags