Facebook Pixel Sportdog.gr | Η… μπόμπα της ημέρας από Ελλάδα στο 2.70!
| 2020-01-13 12:10:00

Η… μπόμπα της ημέρας από Ελλάδα στο 2.70!

Sportdog Team
Η… μπόμπα της ημέρας από Ελλάδα στο 2.70!

Αρκετά… φτωχό είναι το κουπόνι της Δευτέρας, ωστόσο υπάρχουν επιλογές για να ασχοληθούμε.

Ξεχωρίσαμε το παιχνίδι από την Σούπερ Λιγκ 2 της Ελλάδας ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Πλατανιά για τη 12η αγωνιστική.

Ο Λεβαδειακός παρά το άσχημο ξεκίνημα στη σεζόν, το τελευταίο διάστημα έχει βρει ρυθμό και τρέχει να προλάβει την εξάδα των πλέι οφ. Είναι στο -2 με 17 βαθμούς, ωστόσο εντός έδρας είναι πολύ δυνατός με ρεκόρ 4-0-1 και τέσσερις σερί νίκες. Προέρχεται από την τεράστια νίκη με 1-0 κόντρα στον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, ενώ είχε προηγηθεί το άνετο 2-0 εντός με τον Απόλλωνα Πόντου. Έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια στο γήπεδό τους, ενώ δεν έχουν δεχθεί ούτε γκολ στις τέσσερις νίκες τους!

Ο Πλατανιάς ωστόσο έρχεται για να… σπάσει αυτή το ρεκόρ, καθώς πρόκειται για μία ομάδα με πλούσιο επιθετικό ταλέντο. Έχουν σκοράρει από δύο γκολ και πάνω στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, ενώ τα τρία εξ αυτών ήταν goal-goal και over 2.5! Επίσης, στις 4/5 εξόδους τους οι Κρητικοί έχουν πετύχει από δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι, ενώ συνολικά εκτός του νησιού έχουν ρεκόρ 2-1-2. Προέρχονται από το 2-2 κόντρα στην Παναχαϊκή, ενώ στις τρεις τελευταίες εξόδους τους είχαν δύο ήττες και μία ισοπαλία με γκολ.

Ο Λεβαδειακός δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, είναι δυνατός στην έδρα του και δίνοντας προσοχή στην άμυνά του, μπορεί να πάρει άλλη μία νίκη. Βέβαια, ο Πλατανιάς βρίσκει εύκολα γκολ και μπορεί να το κάνει και σήμερα, ωστόσο δύσκολα κρατάει το μηδέν. Πάμε με την έδρα και τα γκολ!

[16.00] Λεβαδειακός – Πλατανιάς

Εκτίμηση: 1 (1.90)
Fun Bet: 1 και goal-goal (2.70)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags