Facebook Pixel Sportdog.gr | Νικάει και πατάει κορυφή – Σούπερ το 2.20 στη Γαλλία 2!
| 2020-01-13 13:49:00

Νικάει και πατάει κορυφή – Σούπερ το 2.20 στη Γαλλία 2!

Sportdog Team
Νικάει και πατάει κορυφή – Σούπερ το 2.20 στη Γαλλία 2!

Το παιχνίδι της Λοριάν με την Καέν από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας ξεχωρίζει στο σημερινό φτωχό κουπόνι. Είναι ματς για την 20η αγωνιστική, ανάμεσα στη δεύτερη της βαθμολογίας και την 15η.

Η Λοριάν είναι στη δεύτερη θέση με 39 βαθμούς και στο -1 από τη Λανς, οπότε εάν νικήσει απόψε θα μείνει μόνη της στην κορυφή, με παιχνίδι παραπάνω. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 6-1-2 και μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες μπροστά στο κοινό της, ωστόσο προέρχεται από μία… γερή σφαλιάρα. Πριν τη διακοπή για τις γιορτές έχασε με 3-0 στη Βαλενσιέν, ωστόσο το 2020 ξεκίνησε με χαμόγελα, αφού στο ματς Κυπέλλου νίκησε 2-1 εντός την Μπρεστ, στην παράταση. Πέρασε στον επόμενο γύρο και την επόμενη εβδομάδα θα φιλοξενήσει την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Καέν στην αντίπερα όχθη συνεχίζει να μην τα πηγαίνει καλά και εάν χάσει και σήμερα, θα μπει σε περιπέτειες. Παρότι ξεκίνησε στη σεζόν ως φαβορί για την άνοδο, αφού προερχόταν από την πρώτη κατηγορία, μέχρι τώρα δεν έχε ρυθμό και βρίσκεται μόλις στο +4 από τα μπαράζ παραμονής. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ 2-4-3, έχει δύο ισοπαλίες και μία ήττα στις τελευταίες τρεις εξόδους της, ενώ έχει βρει δίχτυα σε 7/9 ματς μακριά από το γήπεδό της και έχει δεχθεί έστω ένα γκολ στα 8/9! Χρειάζεται τους βαθμούς, όμως δεν πρόκειται να ρισκάρει και θα παίξει και πάλι αμυντικά και με στόχο να χτυπήσει την κόντρα, πλάνο που αποδίδει μέχρι τώρα.

Η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων είναι σημαντική, ενώ η Λοριάν έχει τόσο την έδρα όσο και το μομέντουμ. Η Καέν όμως χάνει δύσκολα, ενώ εκτός έδρας έχει τον τρόπο να σκοράρει. Πρώτη μας επιλογή το 1Χ και Over 1.5, ενώ για όσους θέλουν να ρισκάρουν, πολύ καλό είναι και ο άσος με over 1.5.

[21.45] Λοριάν – Καέν

Εκτίμηση: 1Χ και over 1.5 (1.60)
Fun Bet: 1 και over 1.5 (2.20)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags