25/05/14 - 19:07

"Μαντέψτε ποιος θα πεθάνει στο Κάτω Παρτάλι"

Διαβάστε λεπτομέρειες για τις εξελίξεις στην πλέον δημοφιλή τηλεοπτική σειρά της φετινής σεζόν και το φινάλε της.

"Μαντέψτε ποιος θα πεθάνει στο Κάτω Παρτάλι"
53.938views 0shares

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για το "Κάτω Παρτάλι".

Θα έχει happy end ή θα… μαυροφορεθούμε; "Το φινάλε δεν το ξέρουμε και δεν θα το δούμε ούτε εσείς ούτε οι πρωταγωνιστές, αφού η σειρά θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Αν με ρωτάς τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο για φέτος και αυτό πάλι δεν το γνωρίζουμε".

Ο Κωνσταντίνος έχει πιέσει πολύ τις καταστάσεις και τους "μοβόρους" Κατωπαρταλιώτες για να μάθει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες. Θα του βγει σε κακό αυτό; "Μπορεί… Λέτε να με “φάνε” τόσο γρήγορα; Ειλικρινά, οι πρωταγωνιστές γνωρίζουμε λίγα παραπάνω από τους τηλεθεατές, επειδή είμαστε μπροστά στα γυρίσματα. Είμαστε αθώοι, σας λέω. Δεν γνωρίζουμε τίποτα".

Μήνες πριν, μια φήμη έλεγε πως η ιστορία είναι… ένα όνειρο που βλέπει ένας από τους πρωταγωνιστές, χωρίς να αποκαλυφτεί ποιος. Έχει κάποια βάση αυτό; "Αυτό το "σενάριο" δεν έχει διαρρεύσει από την παραγωγή. Άρα δεν μπορώ να απαντήσω σε μια εικασία".

Άραγε θα παντρευτεί με την αγαπημένη του Μυρτώ; "Δύσκολο. Τα εμπόδια για το μέλλον μας είναι πολλά και άλλα τόσα τα απρόοπτα. Δεν βλέπετε τι γίνεται; Πώς με κοιτάνε η Μοσχούλα και ο Διαμαντής; Ίχνος συμπάθειας δεν υπάρχει".

Η περιέργεια και η επιμονή τον οδήγησαν στη λύση γρίφων και μυστηρίων, όπως το πτώμα του άντρα της Παναγιώταινας. Ακολουθούν… χειρότερα; "Θα υπάρξει μια απίστευτη ανατροπή, στην οποία εμπλέκεται η οικογένεια της Μοσχούλας αλλά και της Παναγιώταινας".

Με ποια κατάληξη;

"Μαντέψτε ποιος θα πεθάνει", δήλωσε ο ηθοποιός στο TV BOX.

Πηγή: peoplegreece.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ