Facebook Pixel «Βόμβα»: Έμεινε χωρίς εκπομπή ο...
Life
| 2014-06-18 19:54:00

«Βόμβα»: Έμεινε χωρίς εκπομπή ο...

«Βόμβα»: Έμεινε χωρίς εκπομπή ο...

Γνωστός κεντρικός παρουσιαστής μένει εκτός TV, παρά τα «πυροτεχνήματα» για μεταγραφή του!

Όχι μόνο από το «Δέστε Τους», αλλά και από την τηλεόραση, φαίνεται πως φεύγει ο Νίκος Μουτσινάς, καθώς, εκτός από την λύση της συνεργασίας του με τον Alpha, δεν τον «φλερτάρουν» το Mega και ο ΑΝΤ1 παρά τις σχετικές φήμες που κυκλοφορούν!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο παρουσιαστής και το κανάλι της Κάντζας τερμάτισαν την συνεργασία τους, καθώς, μετά από αλλεπάλληλα ραντεβού, δεν βρέθηκε κοινός τόπος. Στελέχη του Alpha έμειναν με το στόμα ανοικτό όταν άκουσαν τις οικονομικές απαιτήσεις του Νίκου Μουτσινά, ωστόσο, έδωσαν μία δεύτερη ευκαιρία, θεωρώντας πως θα έριχνε «νερό στο κρασί του», καθώς το κανάλι τον στήριξε, τόσο στο «Δέστε Τους», όσο και στο «Νικ Ο Κλοκ» παρά τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης που έκανε. Ο ίδιος, όμως, στάθηκε ανένδοτος στις απαιτήσεις του…

Την ίδια ώρα, άνθρωποι του ΑΝΤ1 λένε πως δεν ενδιαφέρονται για τον Μουτσινά, καθώς δεν έμειναν και με τις καλύτερες εντυπώσεις από την συνεργασία τους, όταν παρουσίασε τον «Πρωινό Καφέ» μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Στο μεταξύ, οι φήμες που θέλουν τον παρουσιαστή να πηγαίνει στο Mega φαίνεται πως παραμένουν φήμες. Το κανάλι δεν τον σκέφτεται ως εν δυνάμει διάδοχο του Πέτρου Κωστόπουλου (παρά τα περί του αντιθέτου δημοσιεύματα), αλλά ούτε και ως παρτενέρ της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία θα παραμείνει στην prime time ζώνη. Όσο για το τελευταίο σενάριο περί νέας απογευματινής εκπομπής; Στελέχη της Μεσογείων επισημαίνουν πως το κανάλι έχει αρκετό ανθρώπινο δυναμικό για να επιλέξει ποιος θα την αναλάβει σε περίπτωση που γίνει. Μάλιστα, άνθρωποι του Mega σχολίαζαν πως είχαν σκεφτεί να βγάλουν διάψευση για την φημολογούμενη συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά, αλλά τελικά έκριναν πως το θέμα δεν άξιζε τον κόπο!

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags