Facebook Pixel Η απάντηση του Δ. Κανελλάκη για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του
Life
| 2016-04-11 18:53:00

Η απάντηση του Δ. Κανελλάκη για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του

Η απάντηση του Δ. Κανελλάκη για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του

O γνωστός δημοσιογράφος, Δημήτρης Κανελλάκης πριν από λίγη ώρα στην εκπομπή του στο “Αθλητικό Μετρόπολις” μίλησε για πρώτη φορά για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του τα ξημερώματα του Σαββάτου έξω από το σπίτι του και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους πως η δημοσιογραφία και η ελεύθερη γνώμη δεν φιμώνονται.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Οφείλω να πω δύο πράγματα γι’ αυτούς που το βράδυ της Παρασκευής, πίστευαν πως καίγοντας το αυτοκίνητό μου, θα καταφέρουν να με φιμώσουν. Αν μέχρι εκείνο το βράδυ πίστευα πως θα καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο και τη χώρα από την διαφθορά, την βρωμιά, τον υπόκοσμο, μόνο λέγοντας την αλήθεια, τώρα μετά από αυτό το περιστατικό το πιστεύω 100 φορές περισσότερο.

Γι’ αυτό ακριβώς δεν θα σταματήσω να γράφω και να λέω ό,τι μόνο ό,τι εξυπηρετεί τα συμφέροντα του αθλητισμού και των ομάδων και όχι αυτών που χρησιμοποιούν τον αθλητισμό και τις ομάδες για τα δικά τους συμφέροντα.

Ας ξέρουν όλοι αυτοί πως οι ανεξάρτητες φωνές δεν φιμώνονται και όσοι το πιστεύουν αυτό κακό του κεφαλιού τους. Εγώ πιστεύω στην δικαιοσύνη. Ξέρω πως κάνει καλά τη δουλειά της όπως και η αστυνομία. Εμεινα έκπληκτος και τους ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που έδειξαν όλες αυτές τις ημέρες. Σας ευχαριστώ όλους που εκφράσατε τη συμπαράστασή σας. Δεν πτοούμαι, δεν υποκύπτω και δεν αλλάζω τρόπο σκέψης μετά από 30 χρόνια σε αυτή τη δουλειά.

Θα συνεχίσω να ασκώ κριτική γιατί αυτή είναι η δουλειά μου, η υποχρέωσή μου. Θα δίνω “φως” σε όποιος θέμα καταπιάνομαι. Θα συνεχίσω να μην αφήνω κανέναν να παραμυθιάζει εμένα και εσάς μέσω των εκπομπών μου. Μόνο η αλήθεια θα δώσει λύσεις. Κανείς δεν θα μου αλλάξει άποψη, κανείς δεν πρόκειται να με φιμώσει.

Αυτή οι θρασύδειλοι που ξημερώματα Σαββάτου, έκαψαν το αυτοκίνητό μου θα αντιμετωπίσουμε αυτούς που πρέπει. Την αστυνομία, την δικαιοσύνη, τους εισαγγελείς που ξέρουν ήδη πολλά πράγματα για την υπόθεση αυτή.

Αυτοί που τόλμησαν να συγκρατήσουν έναν όμιλο, ένα συγκρότημα που προσπαθεί να ενημερώνει και δεν διστάζει να εκφράζει άποψη και να λέει την αλήθεια. Αυτό το συγκρότημα νιώθει πως το “χτύπημα” δεν ήταν στον Κανελλάκη. Ηταν στον ίδιο τον όμιλο”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags