Facebook Pixel Sportdog.gr | Εντάσεις στο Epsilon: Κίνδυνος να χαλάσει το deal με Σαββίδη!
Life
| 2017-10-19 17:06:00

Εντάσεις στο Epsilon: Κίνδυνος να χαλάσει το deal με Σαββίδη!

Sportdog Team
 Εντάσεις στο Epsilon: Κίνδυνος να χαλάσει το deal με Σαββίδη!

Ποιοι προσπαθούν να χαλάσουν την σχεδόν... τελειωμένη συμφωνία;

Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, ο οποίος στις 8 Νοεμβρίου θα περάσει ολοκληρωτικά στην κατοχή του Ιβάν Σαββίδη.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να τοποθετηθεί το νέο ΔΣ του σταθμού, το οποίο θα κάνει σαρωτικές αλλαγές στο δυναμικό του καναλιού, οδηγώντας το και επισήμως στη «νέα εποχή» του που θα ξεκινήσει επίσημα τον Ιανουάριο του 2018.

Παρότι η ολοκλήρωσης της μεταφοράς πλησιάζει, σύμφωνα με το enimerosi24.gr, τα πρόσωπα – κλειδί που ασκούν επιρροή στον Φίλιππο Βρυώνη, εξακολουθούν αφενός να συμπεριφέρονται σαν πρόσωπα της διοίκησης και αφετέρου επιμένουν να προκαλούν αδικαιολόγητες ανατροπές στο πρόγραμμα του σταθμού με αποτέλεσμα να επικρατεί στον κανάλι η πλήρης αταξία. Όσο για τις εντάσεις; Είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα ίδια πρόσωπα προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να πείσουν τον Βρυώνη να μπλοκάρει τις διαδικασίες μεταβίβασης που βρίσκονται σε εξέλιξη με σκοπό, φυσικά, να ακυρωθεί η πώληση του Epsilon.

Κάτι που, όμως, είναι αδύνατο να συμβεί καθώς ήδη το 60% των χρημάτων έχουν εισπραχθεί από τον πρώην ιδιοκτήτη. Επιπλέον, οι μετοχές του σταθμού είναι ενεχυριασμένες στην εταιρία «Dimera» συμφερόντων Σαββίδη, γεγονός που καθιστά σαφές πως η συμφωνία έχει «κλειδώσει».

Από τη μεριά του, ο νέος οικονομικός διευθυντής, Δημήτρης Δημαρέλης, ετοιμάζει πυρετωδώς την έναρξη της «νέας εποχής» του Epsilon, μη δίνοντας σημασία στις τακτικές όσων επιθυμούν το τέλος του  Σαββίδη. Η κατάσταση αναμένεται να εξακολουθήσει να είναι η ίδια μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, χωρίς να υπάρχει περίπτωση ανατροπής όσον αφορά στην αγοραπωλησία του Epsilon.

Ο Φίλιππος Βρυώνης, το μόνο που μπορεί να κάνει πλέον είναι να επιβάλλει έναν επαναληπτικό έλεγχο των οικονομικών στοιχείων, καθώς η ελεγκτική εταιρεία εντόπισα «τρύπα» περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ…

Πηγή: dailymedia.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags