Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πόλεμος» Ολυμπιακού - Φωτός! Το πρωτοσέλιδο, ο καθηγητής και η απάντηση της εφημερίδας
Life
| 2017-10-30 21:01:00

«Πόλεμος» Ολυμπιακού - Φωτός! Το πρωτοσέλιδο, ο καθηγητής και η απάντηση της εφημερίδας

Sportdog Team
«Πόλεμος» Ολυμπιακού - Φωτός! Το πρωτοσέλιδο, ο καθηγητής και η απάντηση της εφημερίδας

Τι απαντάει η ιστορική εφημερίδα στην τρομερή επίθεση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της το απόγευμα της Δευτέρας, έκανε μία τρομερή επίθεση στην εφημερίδα «ΦΩΣ» και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι την «διοικούν» Παναθηναϊκοί και ότι έχει χορηγίες από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον ΟΠΑΠ.

Η ιστορική εφημερίδα απάντησε στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, σημειώνοντας ποτέ δεν απαντάει, συνειδητά 62 χρόνια τώρα, σε ανακοινώσεις που αφορούν στη δημοσιογραφική της δεοντολογία και στην ιδεολογική της κατεύθυνση, ενώ για τον ΟΠΑΠ σημείωσε πως δεν υπάρχει διαφήμιση εδώ και μήνες και ότι τα στοιχεία είναι στην διάθεση όποιου θέλει να ψάξει!

Η απάντηση του Φωτός στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η εφημερίδα ΦΩΣ, συνυφασμένη στη συνείδηση του Έλληνα φιλάθλου με την ιδέα του Ολυμπιακού, δεν απαντά, συνειδητά 62 χρόνια τώρα, σε ανακοινώσεις που αφορούν στη δημοσιογραφική της δεοντολογία και στην ιδεολογική της κατεύθυνση. Επιπλέον απορρίπτει τις φημολογούμενες σχέσεις με τον ΟΠΑΠ θέτοντας στη διάθεση παντός ενδιαφερομένου τα στοιχεία που αποδεικνύουν απουσία διαφημιστικών καταχωρίσεων στο φύλλο, επί σειρά μηνών.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η κριτική είναι πάντα αποδεκτή και γόνιμη όταν γίνεται καλοπροαίρετα. Όταν γίνεται όμως με στόχο να πλήξει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ θα πρέπει τα πράγματα -επιτέλους- να λέγονται με το όνομα τους.

Η εφημερίδα ΦΩΣ των Σπορ και οι ιδιοκτήτες της, διαχρονικά, αποκόμισαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και δισεκατομμύρια δραχμές πριν την έλευση του ευρώ, από τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και δεν πρόσφεραν ποτέ ούτε μια πορτοκαλάδα, ούτε ένα ευρώ για τον Σύλλογο, ούτε καν για τον Ερασιτέχνη.

Μόνο κριτική με τη λογική του αυτόκλητου διαχειριστή της ομάδας. Μπορεί όμως η κριτική να είναι καλόπιστη όταν την εφημερίδα ΦΩΣ “διοικούν”, τον τελευταίο καιρό, δυο φανατικοί Παναθηναϊκοί;

Μπορεί η κριτική να είναι καλόπιστη όταν μέγας (και μόνος εκτός από τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ) χορηγός της εφημερίδας είναι ο ΟΠΑΠ, μέσω και ως συνέχεια της στενής σχέσης με τον Δ. Μελισσανίδη;

Μπορεί να θεωρηθεί καλόπιστη κριτική η χολή κάποιων καθηγητών και «ειδικών» που είναι άσχετοι με το ποδόσφαιρο και εμφανίζονται σαν σαλιγκάρια (μόνο) μετά από κάθε κακό αποτέλεσμα; Σίγουρα οι «επιστήμονες» των «πέτρινων χρόνων» ήταν πολύ πιο σοβαροί και πολύ πιο σχετικοί με το αντικείμενο από τους συγκεκριμένους και κατ’ επιλογήν επιστήμονες-κριτικούς του Φωτός.

Η εφημερίδα ΦΩΣ μένει αδιάφορη στο λυσσαλέο πόλεμο που γίνεται στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τη διοίκησή του τα τελευταία χρόνια και προτιμά να έχει στενές οπαδικές και οικονομικές σχέσεις με τους αντιπάλους μας.

Ούτε ένα άρθρο, ούτε μια θέση της εφημερίδες για τα χτυπήματα στον Σύλλογο.

Δυστυχώς κάποιοι έχουν μπερδέψει το «φως» με το «σκοτάδι»... 


Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας και να διαβάσετε ΕΔΩ τη σημερινή συνέντευξη του καθηγητή, στην οποιία γίνεται αναφορά και στην ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags