Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές «μπηχτές» Παππά για κορυφαίο δημοσιογράφο - Δείτε το ποστ-φωτια! (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2018-01-07 23:41:00

Τρομερές «μπηχτές» Παππά για κορυφαίο δημοσιογράφο - Δείτε το ποστ-φωτια! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τρομερές «μπηχτές» Παππά για κορυφαίο δημοσιογράφο - Δείτε το ποστ-φωτια! (ΦΩΤΟ)

Έδωσε συνέχεια στην κόντρα ο γκαρντ του Παναθηναϊκού!

Είναι γνωστό ότι η σχέση του Νίκου Παππά με τους δημοσιογράφους είναι τεταμένη,.

Άλλωστε, πριν λίγο καιρό είχε προκληθεί σάλος με αναρτήσεις του παίκτη κατά των δημοσιογράφων, αλλά και με τον πανηγυρισμό του μετά το νικητήριο καλάθι που πέτυχε για τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, όταν είχε απευθυνθεί προς τους δημοσιογράφους βρίζοντάς τους.

Ο Παππάς, όμως, «ξαναχτύπησε», καθώς με νέα του ανάρτηση στο Instagram Stories καταφέρθηκε με σκληρές εκφράσεις κατά του Βασίλη Σκουντή!

Ο διεθνής γκαρντ ανέβασε μια φωτογραφία από στιγμιότυπο του αγώνα του Παναθηναϊκός – Κόροιβος και αναφέρθηκε στον πασίγνωστο δημοσιογράφο, ο οποίος έκανε τη μετάδοση της αναμέτρησης, γράφοντας τα εξής:

«Σ’ ευχαριστώ Βασίλη… Το τοτέμ, η γκουρού, ο ζωντανός θρύλος, η ποντικομαμή των αρδακίων, θυμήθηκε το όνομά μου και το ανέφερε στην μετάδοση»!

Θυμίζουμε ότι η κόντρα των δυο ανδρών είχε ξεκινήσει πριν από λίγο καιρό, όταν ο Βασίλης Σκουντής αποφάσισε να μην αναφέρει ούτε μια φορά το όνομα του Νίκου Παππά στην αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Προμηθέας Πατρών ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις τότε υβριστικές αναρτήσεις του παίκτη κατά των δημοσιογράφων.

Δείτε την ανάρτηση:
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags