Facebook Pixel Sportdog.gr | Διαβάστε γιατί γέλασαν Αλαφούζος και Μαρινάκης!
Life
| 2018-01-13 17:42:00

Διαβάστε γιατί γέλασαν Αλαφούζος και Μαρινάκης!

Sportdog Team
Διαβάστε γιατί γέλασαν Αλαφούζος και Μαρινάκης!

Απάντηση στα σενάρια που κυκλοφόρησαν.

Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας ανέφερε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται πολύ σοβαρά, όχι μόνο να συνεργαστεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στον ΣΚΑΪ, αλλά και να δώσει όλες τις μετοχές του στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με το Sportime, η οποία επικαλείται κυβερνητικές πηγές, «ο Αλαφούζος αποχωρεί μετά από τον Παναθηναϊκό και από τον σταθμό και δίνει την κυριότητα του ΣΚΑΪ στον Μαρινάκη, ο οποίος ως γνωστόν ήθελε εδώ και καιρό να αποκτήσει τηλεοπτικό σταθμό.

Αυτό το σενάριο «δένει» και με τις εξελίξεις το MEGA, όπου ενδεχομένως ο σταθμός να μην κατέβηκε στη διεκδίκηση των αδειών, επειδή ο Μαρινάκης είχε διαμηνύσει στον Γιάννη Βαρδινογιάννη ότι δεν ενδιαφέρεται να μπει στο Μεγάλο Κανάλι, καθώς αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τον ΣΚΑΪ».


Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες διαψεύδουν όλα τα παραπάνω και αναφέρουν πως ο κ. Αλαφούζος δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο, καθώς ο ΣΚΑΪ είναι ένας πολύ δυνατός σταθμός και δεν έχει καμία πρόθεση να τον παραχωρήσει.

Παράλληλα, ο κ. Μαρινάκης έχει επενδύσει πολλά το τελευταίο διάστημα και έχει αφιερωθεί στο τεράστιο συγκρότημα στα Media που αγόρασε πριν από λίγο καιρό και δεν υπάρχει λόγος αυτή τη στιγμή, να αλλάξει… πλώρη.

Γι’ αυτό και αμφότεροι έβαλαν τα γέλια με το δημοσίευμα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags