Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βόμβα» στο κανάλι του Σαββίδη πριν το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ – Διέκοψε την εκπομπή ο Φουρθιώτης (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2018-03-11 18:16:00

«Βόμβα» στο κανάλι του Σαββίδη πριν το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ – Διέκοψε την εκπομπή ο Φουρθιώτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Κον-troll και σουτ
«Βόμβα» στο κανάλι του Σαββίδη πριν το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ – Διέκοψε την εκπομπή ο Φουρθιώτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός στο «Αποκαλυπτικά» λίγες ώρες πριν τη σέντρα στην Τούμπα.

Όπως είναι φυσικό, το κλίμα έχει δυναμιτιστεί επικίνδυνα πριν τη μάχη τίτλου των Δικεφάλων στην Τούμπα, μετά την απόφαση της έφεσης του ΠΑΟΚ, στον οποίο επεστράφηκαν τρεις βαθμοί και του επιτράπηκε να παίξει με κόσμο εναντίον της ΑΕΚ.

Η ατμόσφαιρα είναι περίεργη λόγω της (ουσιαστικά) αθώωσης των Θεσσαλονικιών για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα το μεσημέρι της Κυριακής υπήρξαν τηλεφωνήματα για βόμβα στο κανάλι «Epsilon» συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη.

Ο Μένιος Φουρθιώτης διέκοψε τη ροή της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» για να ενημερώσει τους τηλεθεατές ότι έχουν δεχτεί δύο τηλεφωνήματα για βόμβα και κλήθηκε η Αστυνομία. «Η τηλεοπτική εκπομπή Αποκαλυπτικά δεν απειλείται, δεν τρομοκρατείται. Θα συνεχίσουμε κανονικά την εκπομπή μέχρι τις 5. Αν μας ζητήσει η αστυνομία να σταματήσουμε θα το κάνουμε. Με έχει πιάσει μια ταχυπαλμία. Η εκπομπή θα μείνει στον αέρα», είπε ο παρουσιαστής γύρως στις 15:00 που ήταν σε εξέλιξη η εκπομπή.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags