24/03/18 - 19:49

Το έλα να δεις με Σαββίδη, Μαρινάκη και ιστοσελίδα - Ειρωνείες και δικαστήρια! (ΦΩΤΟ)

Κανονικός χαμός από τα απόνερα του Noor 1.

Κον-troll και σουτ
Το έλα να δεις με Σαββίδη, Μαρινάκη και ιστοσελίδα - Ειρωνείες και δικαστήρια! (ΦΩΤΟ)
19.674views 0shares

Πόλεμος μεταξύ Γιώργου Σαββίδη και του gazzetta.gr έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες. Η αφορμή δόθηκε από ανάρτηση του γιου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα το μέλος του ΔΣ της ομάδας της Θεσσαλονίκης άφησε να εννοηθεί, ότι το σάιτ είναι χρωματισμένο.

Η αντίδραση του gazzetta.gr ήρθε μέσω ανακοίνωσης που τιτλοφορήθηκε ως «Μπερδεύτηκες υιέ Σαββίδη, το gazzetta δεν είναι δικό σου!». Σε αυτή η ιστοσελίδα γνωστοποιεί, ότι θα κινηθεί νομικά εις βάρος του κατηγορώντας τον για στοχοποίηση.

Όπως καταλαβαίνετε, έχει γίνει κακός χαμός από τα απόνερα του... Noor1.

Διαβάστε τι αναφέρει το gazzetta.gr

«Υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχε απολύτως κανένα νόημα να ασχοληθούμε με την ανάρτηση ενός πολίτη στο instagram με την οποία έθιγε το gazzetta.gr. Επειδή όμως πρόκειται για τον γιο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και επειδή έχουμε κάνει το λάθος να δημοσιεύσουμε στο gazzetta πολλά από τα ψηφιακά καμώματά του, η συνθήκη μας αναγκάζει να ασχοληθούμε και με το τελευταίο και δημοσίως, διότι φυσικά θα το κάνουμε και δικαστικώς.

Ένας τύπος που εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ, είτε το θέλει ο οργανισμός και η κοινωνία των φίλων του ΠΑΟΚ είτε όχι, φτάνει να δυσφημεί το gazzetta και να το χρωματίζει για να δημιουργήσει εσφαλμένες εντυπώσεις σε όσους τον ακολουθούν και ειδικά σε αυτούς που δεν το κάνουν μόνο για να διασκεδάζουν και να ψυχαγωγούνται.

Ο Γιώργος Σαββίδης τολμά να θίξει τη στάση και τη δημοσιογραφία ενός εκ των τελευταίων μεγάλων αδέσμευτων αθλητικών media στην Ελλάδα! Προφανώς επειδή το gazzetta δεν του έχει κάνει τις χάρες που έχει μάθει να ζητά και να του κάνουν τα media που ελέγχει φανερά και μη η οικογένειά του.

Προφανώς ο υιός Σαββίδης κάνει επιλεκτική ανάγνωση των αναρτήσεων του gazzetta. Ακόμη όμως και όταν διαβάζει, προφανώς δεν φροντίζει να βγάλει προηγουμένως τα γυαλιά των συμφερόντων του. Είναι πάρα πολύ μικρός, βιολογικά, για να γνωρίζει τη διαδρομή του gazzetta στην δημοσιογραφία στη διάρκεια της τελευταίας 10ετίας. Πολύ μικρός για να γνωρίζει τη διαδρομή των διευθυντών του. Πολύ μικρός για να γνωρίζει τη στάση που έχει κρατήσει η διοίκηση του gazzetta σε όλη αυτή την περίοδο που στην Ελλάδα, και στα media, αγοράζονται και ξεπουλιούνται τα πάντα. Ο ΠΑΟΚ όμως θα έπρεπε να του έχει εξηγήσει. Θα έπρεπε να τον έχει μαζέψει. Διότι ο ΠΑΟΚ, η ίδια ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει αμέτρητες φορές αναγνωρίσει τις ίσες αποστάσεις που τηρεί το gazzetta από όλες τις μεγάλες και μικρότερες ομάδες και έχει επαινέσει επανειλημμένα τους δημοσιογράφους, την διεύθυνση και την διοίκηση του gazzetta, όπως άλλωστε συμβαίνει και με το σύνολο των ΠΑΕ, μικρών και μεγάλων.

Ο υιός Σαββίδης στοχοποιεί το gazzetta.gr και τους δημοσιογράφους του. Και φυσικά τον λόγο σε αυτό θα τον έχει η Δικαιοσύνη. Το gazzetta δεν βάζει μπράβους. Και φυσικά δεν φιμώνεται από τύπους που το προσβάλουν και το συκοφαντούν. Απεργία γιε Σαββίδη έκαναν άλλα Μέσα, όταν έπνιξαν την είδηση και την εικόνα ενός προέδρου ΠΑΕ που εισέβαλε σε αγωνιστικό χώρο οπλοφορώντας. Απεργία γιε Σαββίδη κάνουν άλλα Μέσα, που δεν ανέφεραν την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε μεγαλομέτοχο ΠΑΕ.

Ψηφιακό χαβαλέ, επηρεασμό και εκφοβισμό σε αυτούς που χρηματοδοτεί η οικογένειά σου. Όχι στο gazzetta».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ