14/09/18 - 18:13

Τρομερές αλλαγές από τον Σαββίδη, σαρώνει τα πάντα το αφεντικό του ΠΑΟΚ - Άλλαξε το...

Τι ετοιμάζει ο Ιβάν ο τρομερός;

Sportdog Team
Τρομερές αλλαγές από τον Σαββίδη, σαρώνει τα πάντα το αφεντικό του ΠΑΟΚ - Άλλαξε το...
14.439views 0shares

Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης. Αυτές δεν αφορούν τον ΠΑΟΚ, αφού ως γνωστό ο ηγέτης του Δικεφάλου έχει κάνει πολλες επενδύσεις στον ελλαδικό χώρο.

Οι αλλαγές αφορούν το κανάλι epsilon, το οποίο μπαίνει στη νέα σεζόν με τη φιλοδοξία να τα αλλάξει όλα, ακόμα και το όνομά του. Το νέο brand name που θα συνοδεύσει το κανάλι σηματοδοτώντας την αλλαγή σελίδας και την νέα του εποχή, έχει αποφασιστεί εδώ και καιρό.

Το όνομα κρατείται μυστικό από τους ιθύνοντες του σταθμού που επιθυμούν να κάνουν τα αποκαλυπτήρια απευθείας μέσα από τον αέρα του καναλιού. Η στιγμή αυτή έφτασε. Τη Δευτέρα αναμένεται να μεταδοθούν σποτ στη συχνότητα του Epsilon που θα μαρτυράνε το ολοκαινουριο brand name και θα “βαφτίζουν” εκ νέου το κανάλι που γυρίζει σελίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα που θα δούμε στις οθόνες μας τη Δευτέρα, είναι “ΟPEN”, μια μικρή λέξη που στόχος είναι να υποδηλώσει ότι το κανάλι θα έχει “ανοιχτούς” διαύλους με το κοινό και την κοινωνία και “ανοιχτό” ορίζοντα με το βλέμμα στο μέλλον.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ