Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Aπίθανη ατάκα του Χάκετ για τον Παππά!
| 2023-02-08 23:49:00

Aπίθανη ατάκα του Χάκετ για τον Παππά - "Για αυτό φίλησα το σήμα του Ολυμπιακού"

Sportdog Team
Aπίθανη ατάκα του Χάκετ για τον Παππά - "Για αυτό φίλησα το σήμα του Ολυμπιακού"

Ο Ντάνι Χάκετ θυμήθηκε γελώντας το "που πας με αυτό το μαλλί" του Νίκου Παππά και μίλησε στον Χρήστο Καούρη για τη σχέση του με τον Έλληνα γκαρντ.

 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο άσος της Βίρτους είχε αντιμετωπίσει τον Παππά σε ένα ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκό στο Σ.Ε.Φ. στις 25 Ιανουαρίου 2016, με τον Παππά να κάνει χιούμορ με τα κοτσιδάκια του Χάκετ. Ο Χρήστος Καούρης τον ρώτησε σχετικά στο τελευταίο επεισόδιο του podcast “Για το ματς” και ο Χάκετ απάντησε γελώντας:

“Στην αρχή δεν κατάλαβα τι μου είπε, ήμουν πολύ συγκεντρωμένος στο να κερδίσω εκείνο το παιχνίδι. Είχαμε ξεκινήσει εκείνη τη σεζόν χάνοντας εντός έδρας στο Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό του Τζόρτζεβιτς και μετά πήγαμε στο ΟΑΚΑ και χάσαμε με 20, με μεγάλη διαφορά. Οπότε σε εκείνο το σημείο αισθανόμουν ήδη πίεση γιατί χάναμε στα ντέρμπι. Όλοι είμασταν συγκεντρωμένοι γιατί θέλαμε να κερδίσουμε και εγώ θυμάμαι ότι ένιωθα μέσα στο ματς, είχα βάλει κάποια σουτ και έπαιζα καλά. Στο τέλος του παιχνιδιού ο διάσημος Νίκος Παππάς και εγώ είχαμε εκείνο το συμβάν! Νομίζω πως ίσως είχα βάλει ένα σουτ μετά και έβγαλα τη γλώσσα ή έκανα μια γκριμάτσα!

Νομίζω πως είχε γίνει πολλή συζήτηση πως εγώ και ο Παππάς μοιάζουμε κάπως στον χαρακτήρα. Νομίζω πως είναι της ίδιας φύσης παίκτης με εμένα, ένας ατρόμητος παίκτης, ένας παίκτης που μπορεί να παίξει πάνω από το επίπεδο του, πάντα έτοιμος να παλέψει για την ομάδα του. Ήταν κάτι που σεβάστηκα, πραγματικά. Φέτος τον είδα στην ομάδα, μιλήσαμε και του είπα “ε, έλα να ανταλλάξουμε φανέλες γιατί θέλω να κρατήσω τη φανέλα σου στο σπίτι του και να θυμάμαι τις μάχες που είχαμε”.

Ήταν μέλος της διαδρομής μου στην Ελλάδα. Είναι κάτι που μπορώ να λέω στα παιδιά μου ή στα εγγόνια μου, να τους λέω “ακούστε, έδωσα μάχες με αυτό τον τύπο, αυτός ήταν στον Παναθηναϊκό, εγώ στον Ολυμπιακό…”. Στο τέλος όλο αυτό τελείωσε πολύ καλά, έχουμε σεβασμό ο ένας για τον άλλο και είμαι χαρούμενος για αυτό το αστείο σκηνικό”.

"Εξελίχθηκα στον Ολυμπιακό. Όταν ήρθα στην Ελλάδα δεν είχα και τη καλύτερη φήμη, είχα αρκετά θέματα με την Εθνική ομάδα τότε και πολλοί βρήκαν την ευκαιρία να μου βάλουν ταμπέλα για το πώς είμαι εκτός παρκέ. Έλεγαν ότι ο χαρακτήρας μου ήταν ίσως υπερβολικός για να τον διαχειριστεί κάποιος. Το επίπεδο παικτών όπως οι Σπανούλης, Πρίντεζης και Παπανικολάου με έκαναν να δω πώς πρέπει να φέρομαι, να δουλεύω και να χειρίζομαι τον εαυτό μου.

Αυτό ήταν το τελευταίο μου ματς με τον Ολυμπιακό. Η ανταγωνιστική φύση μού κόστισε αρκετούς μήνες εκτός παρκέ. Ήταν ένα καθοριστικό βήμα της καριέρας μου, αλλά δεν ήθελα να ήταν το μοναδικό που θα έχω να θυμάμαι από τον Ολυμπιακό. Είχα τόσες ωραίες στιγμές, είμαι ευλογημένος που έπαιξα στην ομάδα για δύο χρόνια. Ήμουν τραυματίας και το μέλλον μου ήταν αβέβαιο. Ο Ολυμπιακός σκέφτηκε ότι δεν θα ήταν καλή ιδέα να συνεχίσω στην ομάδα. Πήρα μεγάλη ενθάρρυνση από τους οπαδούς. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος με έπαιρνε τηλέφωνο το καλοκαίρι για να με βοηθήσει να αποδεχτώ ότι μάλλον δεν

θα επιστρέψω. Με στήριξαν και δεν με άφησαν μόνο. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είναι οικογένεια.
Όταν επέστρεψα για πρώτη φορά και είδα το κοινό και όλη την ατμόσφαιρα, ήθελα απλά να ανταποδώσω την αγάπη και τον σεβασμό. Και ο μόνος τρόπος ήταν αυτός. Έσκυψα και φίλησα το σήμα. Είναι αξέχαστη στιγμή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον ξεχώρισε ο Ιτούδης για την Εθνική, τον θέλουν ΠΑΟ και Ολυμπιακός - Πληρώνουν και buy-out!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags