O Σο ήρθε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι ως μία εξαιρετική μεταγραφή, ωστόσο όπως φαίνεται θα αργήσουμε ακόμα να τον δούμε στο γήπεδο.

Η τελευταία επίσημη ενημέρωση ανέφερε πως το …θηρίο θα είναι έτοιμο σε περίπου έναν μήνα και όχι την άλλη εβδομάδα, όπως έβγαινε τόσο καιρό από τους "πράσινους".

Ποιος φταίει όμως που το "τριφύλλι" των τόσων προβλημάτων, αντί το καλοκαίρι να πάρει έναν έτοιμο παίκτη που θα τον βοηθήσει, πήγε και πήρε έναν ποδοσφαιριστή …πρόβλημα;

Οι απόψεις, λοιπόν, γι' αυτό το θέμα διίστανται. Από τη μία έχουμε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος ναι μεν έκανε σαν τρελός για να έρθει ο Σο στον Παναθηναϊκό, ωστόσο τώρα μιλώντας στους συνεργάτες του λέει πως το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, δεν τον ενημέρωσε για το μέγεθος του προβλήματος που είχε.

Από την άλλη, οι γιατροί είναι ξεκάθαροι και υποστηρίζουν πως από την πρώτη στιγμή είχαν αναφέρει στον Πορτογάλο, ότι ο ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα, το οποίο θα τον εμπόδιζε να βοηθήσει άμεσα.

Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως μάλλον ο Ζεσουάλδο …υποτίμησε την εκτίμηση των γιατρών και θεώρησε πως ο Σο αργά ή γρήγορα θα μπορέσει να παίξει στο 100% των δυνατοτήτων του. Ακόμα και τώρα αυτό ισχυρίζεται, αν και μάλλον πλέον η "ελπίδα" έχει γίνει "προσευχή" για να μη χρεωθεί μία αποτυχημένη μεταγραφή…