Το άτυπο φλερτ του Ολυμπιακού με τον πρώην αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού και νυν του ΑΠΟΕΛ, κρατάει εδώ και χρόνια.

Τουλάχιστον έτσι γράφεται και έτσι συζητιέται στην πιάτσα. Γιατί ο Τζιόλης είναι βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας και έχει δείξει τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι ο Γκουαρντιόλα στα νιάτα του ούτε ο Μακελελέ, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που βρίσκονται χρόνια στην πλατεία Αλεξάνδρας και δεν πιστεύουν πως ο Λεντέσμα παλιότερα ή ο Ντιακιτέ τώρα, είναι καλύτερος από αυτόν. Τον δεύτερο, βέβαια, δεν τον έχουν δει, οπότε ας μην προτρέχουν…

Ο Τζιόλης, όπως λένε οι ίδιοι, ταίριαζε γάντι στη θέση που έψαχνε παίκτη ο Ολυμπιακός μέχρι πριν από λίγες ημέρες. Αυτή του καθαρού "εξαριού", ενός κόφτη δηλαδή στον χώρο της μεσαίας γραμμής, που θα αναδείκνυε και τα πολλά "οχτάρια" που έχει στο ρόστερ του ο πρωταθλητής. Γι' αυτό και οι υποστηρικτές που έχει μέσα στον Ολυμπιακό, προσπάθησαν και αυτή τη φορά να φέρουν το όνομά του στο προσκήνιο.

Στο κάτω-κάτω, πρόκειται για έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή που έχει να αποδείξει πολλά στον "αιώνιο" με την απόδοσή του. Που έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Ντιακιτέ και γνωρίζει άριστα την ελληνική πραγματικότητα αλλά και τις απαιτήσεις μίας μεγάλης ομάδας και του πρωταθλητισμού.

Δεν θα ήταν τραβηγμένο να λέγαμε, δηλαδή, πως αυτό που θα ικανοποιούσε όλους στο Λιμάνι, θα ήταν αν ο Ολυμπιακός υπέγραφε συμβόλαιο με τον ...Ντρίσα Τζιόλη. Εστω κι αν τον Ντιακιτέ φαίνεται να τον πιστεύουν αρκετοί.

Το φλερτ με τον Τζιόλη, πάντως, κρατάει εδώ και μερικά χρόνια (είχε γράψει και παλιότερα ο σκύλος σχετικά) και όσο υπάρχουν μέσα στην ομάδα φωνές που φέρνουν στο όνομά του στο προσκήνιο, η πόρτα για το μέλλον μπορεί και να είναι ανοιχτή...