Facebook Pixel "Με ενόχλησε που με είπαν βαρδινογιαννικό"!
| 2013-02-21 14:00:00

"Με ενόχλησε που με είπαν βαρδινογιαννικό"!

"Με ενόχλησε που με είπαν βαρδινογιαννικό"!

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ξεκαθαρίζει μέσω του sportdog τι έγινε στην Παιανία και γιατί ενοχλήθηκε ο ίδιος. Oι σπρωξιές με Μπουμσόνγκ και τι είπαν οι παίκτες στους οπαδούς.

Ο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στον χαρακτηρισμό "βαρδινογιαννικός", που ακούστηκε από κάποιον οπαδό, ενώ σχολίασε μέσω του σκύλου πως δεν μπορεί οι "πράσινοι" να είναι ισόβαθμοι με την ΑΕΚ, ενώ τον Δεκέμβρη ήταν εννιά βαθμούς μπροστά από την "Ένωση".

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Πολλά διαβάσαμε για τη χθεσινή επίσκεψη των οπαδών στην Παιανία, ακόμα περισσότερα ακούστηκαν. Τι έγινε τελικά;

"Ήρθε μία αντιπροσωπεία των οργανωμένων και ζήτησαν να μιλήσουν με τους παίκτες. Είπαν τα παράπονά τους σε παίκτες και προπονητή, παράπονα που αφορούσαν το αγωνιστικό κομμάτι. Τους είπαν πως ο Παναθηναϊκός δεν επιτρέπεται να είναι σε αυτή τη θέση, πρέπει να τιμούν τη φανέλα που φοράνε, πρέπει να παίζουν με ψυχή, απομένουν οχτώ ματς που πρέπει να κερδίσουν, γιατί ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίξει στα πλέι οφ και να βγει στην Ευρώπη. Τους είπαν, ακόμα, πως κανένας δεν έχει χάσει λεφτά από τον Παναθηναϊκό"

Πότε ανέβηκαν οι τόνοι;

"Κάποια στιγμή ανέβηκαν οι τόνοι, όταν μίλησαν με τον Μπουμσόνγκ και του είπαν πως είναι εξοφλημένος στα χρήματα του συμβολαίου του, αλλά η απόδοσή του δεν είναι αυτή που πρέπει. Ο Μπουμσόνγκ ζήτησε τον λόγο, γίνανε κάποιες σπρωξιές αλλά μπήκαμε στη μέση και εμείς από την ομάδα και παιδιά από τους οργανωμένους και στη συνέχεια ο Μπουμσόνγκ αγκαλιάστηκε με τον οπαδό που αντιδικούσαν, πήγαν 10-15 μέτρα πιο πέρα και συζήτησαν χωρίς ένταση. Μέχρι που αποχώρησαν όλοι. Οι οργανωμένοι είπαν πως έχουν μείνει οχτώ ματς, μπορείτε να τα κερδίστε αν παίξετε με καρδιά και ψυχή".

Οι παίκτες τι απάντησαν;

"Ο Γιούρκας, ο Καρνέζης και ο Κοτσόλης τους είπαν πως ξέρουν ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά όλοι οι παίκτες θα προσπαθήσουν να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουν οχτώ νίκες μέχρι τα πλέι οφ".

Υπήρξε οπαδός που σας αποκάλεσε "βαρδινογιαννικό";

"Ένα παιδί το είπε και αν θέλετε να ξέρετε με ενόχλησε πολύ. Δεν είμαι με κανέναν Βαρδινογιάννη, ούτε με κανέναν άλλο μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού. Είμαι με τον Παναθηναϊκό και με όποια διοίκηση έχει, για το καλό της ομάδας. Το θέμα δεν είναι ποιος είναι βαρδινογιαννικός και ποιος όχι, αλλά ποιος μπορεί να προσφέρει! Αλλά, ναι, με πείραξε που με χαρακτήρισαν βαρδινογιαννικό!".

Πιστεύετε πως μπορεί αλλάξει κάτι άμεσα, είστε αισιόδοξος;

"Θεωρώ ότι οι παίκτες κατάλαβαν πως έχουν στενέψει τα περιθώρια, τους έχει μιλήσει ο προπονητής, τους μίλησαν και οι οπαδοί. Γιατί βλέπουμε την ΑΕΚ, που ήταν 9 βαθμούς πίσω από εμάς τον Δεκέμβρη, τώρα να είμαστε ισόβαθμοι. Είναι σημαντικό οι παίκτες να έχουν καθαρό μυαλό και να μην τρώμε γκολ στα τελευταία λεπτά, χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση".

Περνάει από το μυαλό σας πως αντί για τα πλέι οφ, μπορεί ο Παναθηναϊκός να μπει σε διαδικασία να μετράει βαθμούς και να κοιτάζει τα αποτελέσματα άλλων ομάδων;

"Όχι. Έτσι όπως είναι τα πράγματα και στο όριο που έχουμε φτάσει, όλοι οι παίκτες έχουν καταλάβει ότι δεν πάει άλλο. Πρέπει να κάνουν τις νίκες που πρέπει και στα πλέι οφ να πάρουμε το καλύτερο".

Επιμέλεια: Γιώργος Κτενάς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags