Πολλοί απόρησαν με την ανόητη αποβολή του Χοσέ Χολέμπας στην αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας κόντρα στο Λίχτενσταϊν.

Ο άσος του Ολυμπιακού πήρε χαζή δεύτερη κίτρινη κάρτα όταν "μανούριασε" με τον αντίπαλό του χωρίς ιδιαίτερο λόγο κι ενώ νωρίτερα είχε εντολές από τον πάγκο και από τους συμπαίκτες του να ηρεμήσει επειδή φλέρταρε με την αποβολή.

Υπάρχει, όμως, εξήγηση για την ενέργεια του Χολέμπας που άφησε με δέκα παίκτες την Εθνική ομάδα σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα την ώρα που πίεζε για το γκολ της νίκης.

Ο διεθνής αριστερός μπακ έχει πολλά νευρά αυτόν τον καιρό. Και, όπως έμαθε ο σκύλος, αυτά οφείλονται στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν τον έδωσε στην Μπεσίκτας.

Ο Χολέμπας είχε συμφωνήσει με την τουρκική ομάδα με πολύ καλά λεφτά. Θα έπαιρνε 700 χιλιάρικια καθαρά το χρόνο και 10 χιλιάρικα το παιχνίδι! Μιλάμε για τρελό χρήμα... 

Ο παίκτης την είχε σίγουρη τη μεταγραφή στη γείτονα χώρα και απλά περίμενε να ολοκληρωθεί το deal της τουρκικής ομάδας με τους "ερυθρόλευκους".

Μόνο τυχαία δεν ήταν, άλλωστε, η συμπεριφορά του τις τελευταίες δύο εβδομάδες στον Ολυμπιακό. Ο Χολέμπας είχε πιστέψει πως θα έφευγε και δεν ήταν ...φυσιολογικός στου Ρέντη. Ενεργούσε σαν "φευγάτος" κι αυτό δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους της ομάδας.

Η ατάκα που ειπώθηκε χθες από μέλος της Εθνικής ομάδας για τον Χολέμπας τα λέει όλα. "Τον αναστάτωσε τόσο το τουρκικό σήριαλ που τώρα χρειάζεται ...επανένταξη", ειπώθηκε για τον "Γερμανό" που τώρα τον περιμένει κι άλλο ψυχολογικό "χτύπημα". Μπονγκ το λένε...