Λίγες ώρες πριν τον πρώτο "τελικό" της Ελλάδας στο φετινό Ευρωμπάσκετ και ο sportdog σας μεταφέρει το κλίμα από τα αποδυτήρια της Εθνικής.

Όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sdog Pick n' Scroll", οι παίκτες του Αντρέα Τρινκιέρι μόνο χαλαροί και ...αεράτοι δεν είναι, καθώς το κλίμα μοιάζει τις τελευταίες ώρες ..."πολεμικό"!

Όχι, φυσικά, "πολεμικό" μεταξύ τους, αφού οι διεθνείς τα πάνε μια χαρά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο εσωτερικό της ομάδας, ωστόσο αντιλαμβάνονται πως βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και είναι αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις.

Δεν είναι ...soft όπως πριν, γιατί έχουν συναίσθηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί από τα δικά τους λάθη και δηλώνουν έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να φέρουν τα πάνω – κάτω.

Μπορεί ο όρος "πολεμικό" να έχει μία δόση υπερβολής, αλλά μόνο με αυτή τη λέξη μπορεί να περιγραφεί επακριβώς το κλίμα που υπάρχει στην Εθνική ομάδα. Δεν υπάρχει καμία χαλαρότητα, οι πλάκες έχουν κοπεί και οι διεθνείς είναι με το μαχαίρι στο στόμα για να δώσουν τη μεγάλη μάχη κόντρα στους Ισπανούς.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι ακόμα και ο πλακατζής Αντρέα Τρινκιέρι δεν έκανε κανένα αστείο στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Δεν έσκασε ούτε ένα χαμόγελο ο Ιταλός κι αυτό από μόνο του δείχνει την ψυχολογία και τη διάθεση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης με τους Ισπανούς.