Μπορεί ο Νίκος Νταμπίζας να άνοιξε το δρόμο για την επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτή τη στιγμή τίποτα δεν είναι σίγουρο για το μέλλον του Τυπάρα.

Κατ΄ αρχήν να πούμε ότι ο "Κάρα" ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του πριν από το Μουντιάλ. Μόνο σκέψεις κάνει στην παρούσα φάση, αν και το μυαλό του είναι, όπως είναι φυσικό, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Θέλει να παίξει με την Εθνική σε μία ακόμα (και τελευταία) μεγάλη διοργάνωση και μετά με την ησυχία του να επιλέξει τι θα κάνει.

Είναι δεδομένο ότι θα κάνει επαφή με τον Παναθηναϊκό και τον Νίκο Νταμπίζα με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις. Ο Καραγκούνης θα ήθελε να επιστρέψει στο Τριφύλλι και να κρεμάσει τα παπούτσια στην ομάδα που τον ανέδειξε, ωστόσο υπάρχει ...θέμα με το χρόνο συμμετοχής του. Ο διεθνής μέσος θεωρεί ότι ακόμα μπορεί να παίξει σε ανταγωνιστικό επίπεδο και δεν θα ήθελε να ...γυαλίζει τον πάγκο στο Τριφύλλι.

Ο Τυπάρας αναγνωρίζει ότι η ομάδα του Αναστασίου είναι ένα νεανικό σύνολο που βασίζεται στην ενέργεια και την ταχύτητα και καταλαβαίνει ότι μπορεί να μην υπολογίζεται για βασικός. Αν, λοιπόν, του ξεκαθαριστεί ότι θα είναι μία ΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ στον Παναθηναϊκό, είναι εξαιρετικά πιθανό να εξετάσει τις άλλες προοπτικές που θα του παρουσιαστούν μέσα στο καλοκαίρι.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ΔΕΝ τίθεται θέμα απόσυρσης του Καραγκούνη από την ενεργό δράση. Μπορεί πολλοί να θεωρούν ότι ο παίκτης πρέπει να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας, μιας και ένα τέτοιο τέλος θα ήταν ιδανικό στη μεγάλη καριέρα του, ωστόσο ο ίδιος εκτιμάει -αν και 37 ετών- πως τα πόδια του αντέχουν ακόμα. Γι΄ αυτό δεν θα αποκλείσει το ενδεχόμενο μιας νέας μεταγραφής στο εξωτερικό!

Μιλάμε για ενδιαφέρον που είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθεί, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, από ομάδα ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Η Αυστραλία, για παράδειγμα, κάνει τελευταία άνοιγμα σε διεθνείς Έλληνες ποδοσφαιριστές (Χαριστέας και Κυργιάκος), ενώ υπάρχει πάντα και το αμερικανικό πρωτάθλημα που προσφέρει αναγνώριση και, φυσικά, πολύ χρήμα. Ο Καραγκούνης θα ήταν θετικός να παίξει μπάλα στo MLS και είχε εξετάσει το ενδεχόμενο αυτό και πριν προκύψει η μεταγραφή στη Φούλαμ.