Η χρησιμοποίηση του Γιώργου Καραγκούνη (ως αντι-Κατσουράνης) στο χώρο της μεσαίας γραμμής φαίνεται ότι έχει "κλειδώσει" στο μυαλό του Φερνάντο Σάντος. Σίγουρος πρέπει να θεωρείται και ο Γιάννης Μανιάτης. Οπότε "παίζεται" μια θέση στην τριπλέτα της μεσαίας γραμμής. Ο Παναγιώτης Κονέ δείχνει να είναι το φαβορί. Η λογική λέει, δηλαδή, ότι θα παίξει ο Καραγκούνης με τον Μανιάτη δίπλα-δίπλα στα χαφ και μπροστά τους, σε πιο επιτελικό ρόλο, θα αγωνισθεί ο Κονέ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ωστόσο, κάνει μία ακόμα σκέψη για το κέντρο που μπορεί να φέρει αλλαγές και στην επίθεση. Ο Πορτογάλος σκέφτεται πολύ σοβαρά να χρησιμοποιήσει σαν "εξάρι", μπροστά από τα στόπερ, τον Αλέξανδρο Τζιόλη! Μπορεί ο μέσος του ΠΑΟΚ να μην έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής στο Μουντιάλ, αλλά τώρα, στον "τελικό" με την Ακτή, ο Σάντος μπορεί να τον επιστρατεύσει για να έχει μία συγκεκριμένη "αποστολή" μέσα στο γήπεδο. 

Ο Πορτογάλος σκέφτεται, όπως έμαθε ο σκύλος, να αναθέσει στον Τζιόλη το μαρκάρισμα του Γιάγια Τουρέ! Ο Έλληνας μέσος έχει περίπου την ίδια σωματοδομή με το μεγάλο αστέρι της Μάντσεστερ Σίτι και γι΄ αυτό o Σάντος θεωρεί ότι μπορεί να ανταποκριθεί στην ...αναχαίτισή του. Σε αντίθεση, δηλαδή, με τον Μανιάτη που δεν έχει τη μυϊκή δύναμη για να παίξει στα ίσα τον άσο της Ακτής. Ο Τζιόλης είναι ψηλός, γεροδεμένος, ξέρει να μαρκάρει και έχει τα τρεξίματα για να αναλάβει το προσωπικό μαρκάρισμα του Τουρέ. Ταυτόχρονα, με την επιλογή Τζιόλη, η Εθνική κερδίζει σε ύψος, αφού οι Ιβοριανοί διαθέτουν ψηλά κορμιά και είναι ιδιαίτερα αλτικοί.

Είναι πολύ πιθανό, με λίγα λόγια, να δούμε τον Τζιόλη ως "κόφτη" και μπροστά του δεξιά και αριστερά τον Καραγκούνη με τον Μανιάτη σε ένα ανάποδο τρίγωνο. Αυτό σημαίνει ότι ο Κονέ μπορεί να παίξει στα άκρα της επίθεσης και να έρθει ο Σαμαράς στην κορυφή αφήνοντας τελικά τον Χριστοδουλόπουλο, που ακούστηκε ότι μπορεί να πάρει τη θέση του Γκέκα, στον πάγκο (δεξιά φαίνεται να έχει καπαρωμένη τη θέση ο Σαλπιγγίδης).

ΤΡΕΛΑΝΑΝ τη Μύκονο τα σφιχτά οπίσθια της (milfάρας) Σίσσυς Φειδά! Αν αντέχεις, "κλικ" εδώ...