Τα τέσσερα επιτυχημένα  χρόνια στον πάγκο της Εθνικής ομάδας και, φυσικά, η πρόκριση της Ελλάδας στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, έχουν ανεβάσει πολύ τις μετοχές του Φερνάντο Σάντος στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Θέλεις βραβεία συνολικής αξίας άνω των 100.000 ευρώ; Mybet Wildcards και μπήκες στο παιχνίδι!

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον της καριέρας του και το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της "γαλανόλευκης" μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έχει κάποιες προτάσεις στα χέρια του από διάφορες εθνικές ομάδες μικρής δυναμικότητας, ενώ το πριν το Μουντιάλ είναι γεγονός ότι συζήτησε με τον Ζήση Βρύζα για το ενδεχόμενο να αναλάβει τον ΠΑΟΚ. Δεν τα βρήκαν στο οικονομικό και έκτοτε δεν έχει κάνει άλλη επίσημη κουβέντα με κάποια ομάδα. 

Αυτή τη στιγμή, ο 59χρονος τεχνικός έχει το μυαλό του αποκλειστικά στην Εθνική ομάδα και πώς θα φθάσει όσο ψηλότερα γίνεται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας. Μία νέα πρόκριση, άλλωστε, στους "8" του Μουντιάλ, θα αποτελέσει μία ακόμα μεγάλη διαφήμιση στο όνομα του Πορτογάλου προπονητή. Αν, δηλαδή, η Ελλάδα αποκλείσει την Κόστα Ρίκα και παίξει προημιτελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Σάντος αναμέμεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών κορυφαίων ομάδων στην Ευρώπη.

Ήδη, μάλιστα, ο Πορτογάλος έχει αρχίσει να ακούγεται ως υποψήφιος για τον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας, έχει την αποκλειστική πληροφορία ο sportdog! Αν ειδικά αποκλειστούν σήμερα οι Πορτογάλοι, όπως είναι πολύ πιθανό, το όνομα του Σάντος αναμένεται να "παίξει" πολύ δυνατά ως αντικαταστάτης του Πάουλο Μπέντο. Ο προπονητής της Ελλάδας έχει, άλλωστε, καλή φήμη στην πατρίδα του, αφού έχει περάσει και από τις τρεις μεγάλες ομάδες της χώρας, ενώ τα επιτεύγματά του στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι αναγνωρίσιμα.

Πλέον, μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από τον πάγκο της Ελλάδας, υπάρχει η εκτίμηση στην Πορτογαλία, ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδος του. Σε περίπτωση, μάλιστα, που πετύχει η Ελλάδα μια μεγάλη πρόκριση σε βάρος της Κόστα Ρίκα και αποκλειστεί πρόωρα, όπως προείπαμε, η εθνική Πορτογαλίας, θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι ο Σάντος θα δεχθεί κρούση από την πορτογαλική ομοσπονδία μετά το Μουντιάλ. Και πολύ δύσκολα, φυσικά, θα αρνηθεί, αφού μιλάμε για ένα όνειρο ζωής που έχει κάθε καταξιωμένος προπονητής. Να αναλάβει, δηλαδή, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδος του. Μπορεί, βέβαια, ο 59χρονος τεχνικός να είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στον πάγκο κάποιου συλλόγου, μετά από τέσσερα χρόνια σε εθνική ομάδα, αλλά τέτοια ευκαιρία δεν μπορεί να την αρνηθεί ο Σάντος. Tελεία και παύλα. 

AΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γνωστή Ελληνίδα κάνει σεξ στο μπαλκόνι του σπιτιού της! Δες τις φωτογραφίες εδώ...