Μπορεί η ΑΕΚ να προετοιμάζεται αγωνιστικά για την έναρξη του πρωταθλήματος στην Football League, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως έχει ξεχάσει την... μελλοντική επιστροφή της στην Super League, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος της φετινής χρονιάς.

Μπορεί λοιπόν ο Τραϊνός Δέλλας και οι ποδοσφαιριστές του να προετοιμάζονται για τα δύσκολα ματς που θα δώσουν στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, αφού είναι σίγουρο πως κανείς αντίπαλος δεν πρόκειται να τους χαριστεί, ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι μέσα στην ομάδα που έχουν αναλάβει μία δύσκολή αποστολή, την οποία μάλιστα θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει στους επόμενους μήνες.

Η «αποστολή» αυτή αφορά την επόμενη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ, η οποία μάλιστα θα είναι ιδιαίτερα ΗΧΗΡΗ. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ζητήσει και ο Μπράνκο Μιλιοβάνοβιτς θα... τρέξει από τις επόμενες ημέρες κιόλας, για να βρει έναν παίκτη, ο οποίος θα έρθει τον Δεκέμβριο και θα μπορεί να «τραβήξει» την Ένωση στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, αλλά παράλληλα να αποτελέσει «κολόνα» για την επόμενη χρονιά στα... σαλόνια.

Η ΑΕΚ θα ψάξει για επιθετικό, καθώς θεωρούν πως Μπρέσεβιτς και Ντακόλ πιθανότατα θα χρειαστούν μία βοήθεια για να βγάλουν την δύσκολη και απαιτητική σεζόν, ενώ στόχος είναι από φέτος κιόλας να έχει βρεθεί το... βαρύ πυροβολικό για την χρονιά στην Σούπερ Λιγκ!

Ο Μιλοβάνοβιτς έχει κάποια ονόματα στο μπλοκάκι του, όμως μέσα στον επόμενο μήνα θα πραγματοποιήσει αρκετά ταξίδια για να «τσεκάρει» παίκτες από κοντά...

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: HOT φωτογραφίες παρουσιάστριας! (Δείτε την...)