Διαχρονικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης δένεται με ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, με τους οποίους διατηρεί και προσωπική επαφή. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αποτελεί ο Βασίλης Δημητριάδης που τώρα έχει πόστο στην ομάδα.

Το αφεντικό της ΑΕΚ έχει και στην τωρινή ομάδα το δικό του πουλέν, τον παίκτη, δηλαδή, που αποτελεί τη μεγάλη του αδυναμία. Είναι ποδοσφαιριστής, άλλωστε, που τα δίνει όλα κάθε Κυριακή στο γήπεδο και στα περισσότερα παιχνίδια έχει θέση μέσα στους διακριθέντες.

Ο λόγος για τον Χρήστο Αραβίδη, ο οποίος ήρθε στην Ένωση το περασμένο καλοκαίρι από τον Πανιώνιο και πρόλαβε σε χρόνο ρεκόρ να δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο της.

Ο Έλληνας επιθετικός είναι η συμπάθεια του αφεντικού της ΑΕΚ όχι μόνο επειδή διακρίνεται με την απόδοσή του στον αγωνιστικό χώρο αλλά και γιατί έχει το προφίλ του γνήσιου ΑΕΚτζή που ανυπομονεί να δει την ομάδα να επιστρέφει στον πρωταθλητισμό.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι μέσα στη φετινή χρονιά ο Τίγρης έχει ζητήσει τρεις φορές τη φανέλα του Αραβίδη, μετά παιχνίδια της ομάδας, όπως αποκαλύπτει η στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty".

ΠΟΙΟΝ Έλληνα αμυντικό του Παναθηναϊκού θέλει να πάρει ο Δέλλας στην ΑΕΚ; Η αποκάλυψη   ΕΔΩ