Ο Άγγελος Αναστασιάδης αποτελεί από σήμερα παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ και η διοίκηση, χωρίς να ...αγχωθεί ιδιαίτερα, επανέφερε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Γιώργο Γεωργιάδη, όπως έχει κάνει άλλωστε άλλες δύο φορές τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Γεωργιάδης πάντως, για να μην μπερδεύεστε, ποτέ δεν είχε αποχωρήσει από τον σύλλογο, ούτε και το καλοκαίρι, όταν η διοίκηση τον άδειασε και έφερε τον Αναστασιάδη, παρότι αυτός ήλπιζε ότι θα έπαιρνε μία ευκαιρία να κάνει κανονικά προετοιμασία και να αναλάβει την ομάδα από την αρχή της σεζόν.

Όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη "SportDog Penalty", ο παλαίμαχος άσος όλο αυτό το διάστημα πληρωνόταν κανονικά από τον Σαββίδη και απλά ...περίμενε να αδειάσει κάποια θέση στην ΠΑΕ για να καλύψει το κενό. 

Είναι γεγονός, πάντως, ότι οι Γεωργιάδης και Αναστασιάδης δεν τα πηγαίναν καλά κι αυτό το γνωρίζουν καλά πολλοί μέσα στην ομάδα. Αυτός ήταν, άλλωστε, ο λόγος του παραγκωνισμού του "μπέμπη" μέχρι τώρα. Ουσιαστικά, πλήρωνε την κόντρα που είχε με τον Άγγελο από παλιά.

Ο ένας δεν ήθελε να βλέπει τον άλλον και γι΄ αυτό ο Αναστασιάδης στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του στους παίκτες, πέταξε και τις σπόντες του για τον διάδοχό του.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!