Έτοιμος να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για να φέρει στην Ελλάδα τον Μίκαελ Εσιέν είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Όπως έχει διαρρεύσει από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το ενδιαφέρον των Πρασίνων για τον Γκανέζο άσο, το αφεντικό του Παναθηναϊκού δίνει στον παίκτη συμβόλαιο δύο ετών, με 1,5 εκατομμύριο ευρώ αποδοχές το χρόνο, μαζί με τα μπόνους, ένα ποσό που δείχνει να καλύπτει την πλευρά μέσου του της Μίλαν. Ωστόσο, δεν προσφέρει μόνο αυτά ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού στον 32χρονο αμυντικό χαφ για να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα. Τι άλλο του δίνει; 

Όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", o Γιάννης Αλαφούζος είναι αποφασιμένος να πληρώσει επιπλέον και ένα πολύ μεγάλο ποσό ως πριμ υπογραφής, από τη στιγμή που ο Εσιέν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Ροσονέρι. Συνηθίζεται οι μεγάλοι παίκτες, όταν δε δεσμεύονται με συμβόλαιο, να ζητάνε χρήματα από την επόμενη ομάδα τους προκειμένου να υπογράψουν, ανεξάρτητα από τις καθαρές αποδοχές που θα συμφωνήσουν να παίρνουν. Πρόκειται για το λεγόμενο free transfer που ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ είναι διατεθειμένος να καλύψει για να γίνει το μεγάλο deal.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, το ύψος και ο χρόνος αποπληρωμής του πριμ υπογραφής είναι τα μοναδικά που απομένουν να ρυθμιστούν για να ολοκληρωθούν επιτυχώς οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Γκανέζο άσο. Υπάρχει δε η εκτίμηση στους ανθρώπους του Τριφυλλιού, ότι αν υπάρξει συμφωνία στις λεπτομέρειες του τελικού "πακέτου" που θα προσφέρουν, ο Εσιέν μπορεί να βρίσκεται έως το Σάββατο στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό!

Και κάτι ακόμα, πολύ σημαντικό. Οι Πράσινοι δεν ανησυχούν για την κατάσταση του Γκανέζου άσου, αφού έχουν φροντίσει να πάρουν στα χέρια τους από το διάσημο "Milan Lab" τον πλήρη ιατρικό φάκελο (εξετάσεις, μετρήσεις κ.λπ) του παίκτη και έχουν διαπιστώσει ότι δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αν και έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια από πολλούς τραυματισμούς.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποια ελληνική ομάδα έκανε επίσημη πρόταση στον Κίκε Φλόρες; "Κλικ" ΕΔΩ