Το απόγευμα της Τετάρτης συναντήθηκαν στην Αθήνα οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης και συζήτησαν για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και για τη θέση που θα κρατήσουν σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης".

Οι τρεις άνδρες ήταν ξεκάθαροι σχετικά με τη συνέχεια, καθώς αποφάσισαν πως δεν πρόκειται να δώσουν το "οκ" για την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος, εφόσον δεν έρθει η κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου. Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός έσπευσε να επιβεβαιώσει τις συγκεκριμένες πληροφορίες, διαρρέοντας πως δε θα κατέβει στο πρωτάθλημα, εφόσον δεν υπάρξει αξιοπιστία.

Βέβαια, η σημερινή συνάντηση και η επιλογή της ημέρας, μόνο τυχαία δεν ήταν. Οι Μελισσανίδης, Σαββίδης και Αλαφούζος επέλεξαν να συναντηθούν την ημέρα που ο εισαγγελέας "έκοψε" το ποδόσφαιρο από τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, για να στείλουν ένα "μήνυμα" προς όλες τις πλευρές, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αύριο θα επισκεφθεί τον Γιώργο Ανδρεάδη και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αν και εφόσον, λοιπόν, προκύψει κάποια αρνητική εξέλιξη με το αφεντικό του Ολυμπιακού, οι τρεις άνδρες αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός και να κλιμακώσουν τις ενέργειές του με σκοπό να "καθαρίσουν" το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως ισχυρίζονται.

Επίσης, για τυπικούς λόγους η συνάντηση έγινε τώρα που η ΑΕΚ ...καθάρισε και επέστρεψε στη Σούπερ Λιγκ, ενώ ήταν και μία εξαιρετική ευκαιρία για να "οργανωθούν" ενόψει του ...πολέμου που θα ξεσπάσει με τον Ολυμπιακό τόσο στις συνεδριάσεις της ΕΠΟ όσο και της διοργανώτριας αρχής.

Το καλοκαίρι προμηνύεται …καυτό!

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!