Τη Δευτέρα γράφτηκε ένα πολύ "περίεργο" σενάριο σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης ("Arena") που έλεγε ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να "αρπάξει" μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ τον "κλεισμένο", εδώ και αρκετό καιρό, Ρόναλντ Βάργκας.

Όπως ανέφερε το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν, έχει καταθέσει πρόταση στον αριστερό εξτρέμ της Βενεζουέλας (που "έβγαλε μάτια" στο Κόπα Αμέρικα), με σκοπό να προλάβει τη μεταγραφή του στην Ένωση.

Από το "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο δεν επιβεβαίωσαν ποτέ το ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη και, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, δεν έγινε ποτέ επίσημη κρούση από τον Δικέφαλο. Δε θα μπορούσε κιόλας να συμβεί κάτι τέτοιο λόγω των εξαιρετικών σχέσεων που υπάρχουν ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ανάμεσα στους δύο άνδρες υπάρχει αλληλοσεβασμός και φιλία που πηγάζει από την κοινή τους καταγωγή. Θα ήταν αδύνατο, δηλαδή, το αφεντικό του ΠΑΟΚ να χαλάσει μια "κλεισμένη" μεταγραφή της ομάδας του Μελισσανίδη. Και το αντίστροφο, βέβαια... 

Μάλιστα, ο Τίγρης απέρριψε σχετικά πρόσφατα μια καλή επιλογή ποδοσφαιριστή για την Ένωση επειδή ακριβώς δεν ήθελε να δημιουργηθεί "θέμα" στις σχέσεις του με τον Ιβάν. Ήταν όταν ο Φάνης Τζανδάρης έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και το όνομά του προτάθηκε στον ηγέτη της ΑΕΚ. Ο παίκτης άρεσε πολύ στον Μελισσανίδη, ενόψει της επιστροφής της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ, ωστόσο "έκοψε" την περίπτωσή του λόγω ...Σαββίδη.

"Δε θέλω να πάρω παίκτη από τον ΠΑΟΚ", είπε ο Τίγρης στους συνεργάτες του και το ξέκοψε. Μία ανάλογη εντολή έχει δοθεί και από τον Σαββίδη προς τους ανθρώπους της ομάδας του. Είναι, δηλαδή, σα μια άτυπη συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στους δύο άνδρες και δεν πρόκειται να "σπάσει". Όσο τουλάχιστον οι σχέσεις τους είναι καλές...

*ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ SPORTDOG: Επειδή έρχονται μαζικά μηνύματα για το ποιον …Βάργκας παίρνει η ΑΕΚ και ποιον …Βάργκας θέλει o ΠΑΟΚ, να ξεκαθαρίσουμε κάτι: ΔΕΝ οικειοποιηθήκαμε ποτέ το δημοσίευμα της Arena που πρωτοσέλιδα έγραψε στις 22/6 ("κλικ" ΕΔΩ) ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Βάργκας από τη Βενεζουέλα που έχει κλείσει στην ΑΕΚ. Προφανώς η εφημερίδα …μπέρδεψε τους Βάργκας, μιας και την επόμενη μέρα έγινε ευρέως γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον …άλλον Βάργκας, από το Περού. Με αφορμή, ωστόσο, αυτό το δημοσίευμα, ο SportDog σήμερα θέλησε να αποκαλύψει την άτυπη συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στον Μελισσανίδη και τον Σαββίδη, όσον αφορά τα μεταγραφικά, ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΣ στην ουσία το "ρεπορτάζ" της Arena. Για όσους -ευτυχώς!- ξέρουν να διαβάζουν, γράψαμε ακόμα, πιο πάνω, ότι: "Από το ασπρόμαυρο στρατόπεδο δεν επιβεβαίωσαν ποτέ το ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη και, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, δεν έγινε ποτέ επίσημη κρούση από τον Δικέφαλο. Δε θα μπορούσε κιόλας να συμβεί κάτι τέτοιο λόγω των εξαιρετικών σχέσεων που υπάρχουν ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη".