Facebook Pixel «Ψάχτηκαν» για τη μεταγραφάρα στο Λιμάνι!
| 2015-09-04 22:33:00

«Ψάχτηκαν» για τη μεταγραφάρα στο Λιμάνι!

«Ψάχτηκαν» για τη μεταγραφάρα στο Λιμάνι!

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να φέρει έναν σούπερ επιθετικό, όμως η περίπτωσή του «κόλλησε». Ποιο ήταν το πρόβλημα με την ομάδα του, τι πρότειναν οι Πειραιώτες.

Μπορεί οι μεταγραφές να τελείωσαν, αλλά ακόμα ...διαρρέουν κάποιες καλοκαιρινές ιστορίες, οι οποίες μας δείχνουν τις κινήσεις που έκαναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, στην προσπάθεια τους να φέρουν στο Λιμάνι σπουδαίους παίκτες. Οι Πειραιώτες έψαχναν από την αρχή κάποιο «μπαμ» για την επίθεση και πριν καταλήξουν στους Φινμπόγκασον και Ιντέγιε, τσέκαραν αρκετές άλλες περιπτώσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με την στήλη «SportDog Penalty» και πληροφορίες από την Τουρκία, ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε πολύ έντονα με την περίπτωση του Φερναντάο! Παρότι αποτέλεσε μεταγραφή του Ιουλίου για την Φενέρ, οι "ερυθρόλευκοι" κάποια στιγμή ψάχτηκαν για τον θηριώδη Βραζιλιάνο στραικερ...

Άλλωστε ο Φερναντάο ήταν... γνωστος στο Λιμάνι, αφού είχαν επιχειρήσει να το πάρουν και το περασμένο καλοκαίρι, όταν έπαιζε στην Μπουρσασπορ. Ο φάκελός του υπήρχε στα ερυθρόλευκα γραφεία και στον Ολυμπιακό ήταν σίγουροι πως η απόκτησή του, θα βοηθούσε στο επιθετικό πρόβλημα που υπήρχε.

Ο Βραζιλιάνος άρεσε πολύ και για αυτό έγινε και συζήτηση με την Φενέρ, όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Όπως μάθαμε, στις συζητήσεις των δύο ομάδων για για Μιλιβόγιεβιτς και Ντουρμάζ, παίκτες που ήθελε σαν... τρελός ο Βίτορ Περέιρα, ο Φερναντάο ήταν ο μοναδικός παίκτης που έπεσε στο τραπέζι από την πλευρά του Ολυμπιακού!

Οι Πειραιώτες ήθελαν ως έμψυχο αντάλλαγμα τον ταλαντούχο επιθετικό, έτσι ώστε να δώσουν πιο εύκολα κάποιον από τους δικούς τους παίκτες, όμως οι Τούρκοι δεν ήθελαν να τον παραχωρήσουν με τίποτα και έτσι χάθηκε το μπαμ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Συμμαχία» ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού!



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags