Facebook Pixel Χοντρό παρασκήνιο: Να γιατί "σκύλιασε" ο Πλατανιάς!
| 2016-01-20 00:15:00

Χοντρό παρασκήνιο: Να γιατί "σκύλιασε" ο Πλατανιάς!

Χοντρό παρασκήνιο: Να γιατί "σκύλιασε" ο Πλατανιάς!

Οι παίκτες της κρητικής ομάδας δεν μάσησαν, τα έδωσαν όλα απέναντι στον Ολυμπιακό και κατάφεραν να του κόψουν το τρελό σερί. Τι είχε  προηγηθεί, όμως, τις προηγούμενες μέρες;

Μεγάλος ντόρος έγινε για το 1-1 του Ολυμπιακού στην Κρήτη κόντρα στον Πλατανιά, τόσο από αυτούς που φώναζαν για τον Σπάθα όσο και από αυτούς που φώναζαν για το παιχνίδι των γηπεδούχων, οι οποίοι ήταν φανερό πως έδιναν έναν... τελικό με στόχο να σταματήσουν το σερί των Πειραιωτών.

Το αποτέλεσμα και μόνο βέβαια, αποτελεί μία ηχηρή απάντηση σε όσους γράφουν εδώ και καιρό περ ί...παραρτημάτων, ωστόσο όπως έμαθε ο SporDog υπάρχει κι άλλο "θέμα" πίσω από το ματς και συγκεκριμένα μία κλεισμένη μεταγραφή που χάλασε την τελευταία στιγμή! Και εξηγούμαστε...

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου φτάνει προς το τέλος της και πλέον στον Ολυμπιακό... τρέχουν για να ολοκληρώσουν τις αλλαγές στο ρόστερ, καθώς ο Μάρκο Σίλβα έχει ζητήσει να γίνουν αρκετές αποχωρήσεις παικτών που δεν υπολογίζονται, ώστε να μπορέσει να δουλέψει καλύτερα στο Ρέντη για το υπόλοιπο της σεζόν.

Έτσι, λοιπόν, στο Λιμάνι ψάχνουν ομάδες για να δώσουν δανεικούς κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του και ήδη έχουν αποχωρήσει αρκετοί, με τελευταίο τον Φάνη Τζανδάρη, ο οποίος κατέληξε στον Πανιώνιο.

Ένας άλλος ποδοσφαιριστής, όμως, που ετοιμαζόταν κι αυτός για να φύγει δανεικός σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ, ενημερώθηκε την τελευταία στιγμή πως οι συζητήσεις κατέληξαν σε ναυάγιο. Μάλιστα, η έκπληξη του ήταν μεγάλη, καθώς ο ίδιος είχε συμφωνήσει σε όλα!

Ο λόγος για τον Τάσο Αυλωνίτη, ο οποίος θα συνέχιζε για το υπόλοιπο της χρονιάς (τουλάχιστον) στον Πλατανιά και ήδη τόσο αυτός όσο και ο πατέρας του, είχαν μιλήσει και είχαν συμφωνήσει με τους Κρητικούς για τη μεταγραφή. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έκανε πίσω την τελευταία και είπε τελικά "όχι" στον συγκεκριμένο δανεισμό! 

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, κι αυτό να έπαιξε τον ρόλο του στο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες... 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags