Facebook Pixel Aυτό το μεγάλο όνομα "τελειώνει" ο Μαϊστόροβιτς;
| 2016-09-15 14:15:00

Aυτό το μεγάλο όνομα "τελειώνει" ο Μαϊστόροβιτς;

Aυτό το μεγάλο όνομα "τελειώνει" ο Μαϊστόροβιτς;

Φήμες ότι γίνονται από τώρα διεργασίες στην ΑΕΚ για να παραχωρηθεί, μετά τον Έλντερ Μπαρμπόσα, ένας ακόμα κορυφαίος παίκτης τής ομάδας! Ο Sportdog έχει το ρεπορτάζ...

Μετά την απομάκρυνση τού αμφίβολου για τη δουλειά του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, η ΑΕΚ επένδυσε στη θέση του τεχνικού διευθυντή (ξανά) με έναν πρώην ποδοσφαιριστή της, ο οποίος έφερε σουηδική αύρα και σκανδιναβική αξιοπιστία στην ΠΑΕ.

Ήδη ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς είχε ανοίξει δίαυλο με την Ελλάδα, για λογαριασμό τού Παναθηναϊκού, στον οποίο έφερε τον Λουντ, μία προσθήκη που έχει χαρακτηριστεί άκρως ικανοποιητική στο "πράσινο" στρατόπεδο.

Την Τετάρτη δημοσίευμα στον ελληνικό Τύπο υποστήριξε ότι ο Σουηδός, αφού επιστρέψει από την πατρίδα του, θα ξεκινήσει άμεσα δουλειά αρχής γενομένης από τα συμβόλαια που λήγουν στην Ένωση.

Συγκεκριμένα, γράφτηκε πως θα πρέπει να τρέξει τις υποθέσεις 9 ποδοσφαιριστών που το καλοκαίρι μένουν ελεύθεροι. Πρόκειται για τους Αραβίδη, Γκάλο, Βάργκας, Κολοβέτσιου, Λαμπρόπουλου, Μπακάκη, Ζόριτς, Πέκχαρτ και Βούρα, από τους οποίους, άλλοι θα συζητήσουν τις προϋποθέσεις ανανέωσης και άλλοι θα αφεθούν να βρουν άλλον σταθμό στην καριέρα τους.

Έλα, όμως, που προτεραιότητα τού Μαϊστόροβιτς δεν είναι αυτοί οι 9 παίκτες. Άλλη είναι η υπόθεση που πρέπει να τρέξει. Ο λόγος για τον Αντρέ Σιμόες, για τον οποίο οι σειρήνες έχουν ηχήσει αρκετές φορές από πέρσι που ήρθε στην ΑΕΚ.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος είχε αναγκαστεί να κάνει δηλώσεις στην Α' Bola, στις οποίες ναι μεν δήλωνε ότι έχει (τριετές) συμβόλαιο με την Ένωση, αλλά τόνιζε πως θα ήθελε να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του παίζοντας σε κορυφαία πρωταθλήματα, όπως το ισπανικό.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Σκύλος, η υπόθεση απασχόλησε τον Μαϊστόροβιτς από την πρώτη του μέρα στην ΑΕΚ. Μιλάμε για τις 9 Σεπτεμβρίου, όταν ο Σουηδός είχε πάει στα γραφεία της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ για τις τελευταίες λεπτομέρειες της επιστροφής του στην Ένωση. Τότε δημιουργήθηκε ένας μικρός αναβρασμός. Ζητήθηκε από τους ανθρώπους τής εταιρείας να αναζητήσουν και να βρουν τον φάκελο με το συμβόλαιο του Σιμόες. Υπήρξε δε και μία ...μουρμούρα για τη ρήτρα που υπάρχει στο συμφωνητικό με την ελληνική ομάδα.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Οι κακές οι γλώσσες λένε ότι ίσως ο Σιμόες, που αμείβεται με 290.000 ευρώ ετησίως στην ΑΕΚ και έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2019, θα είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που θα πουλήσει ο Δικέφαλος μετά τον Έλντερ Μπαρμπόσα.

Το θέμα είναι, όμως, τι θα κάνει η Ένωση με την εύρεση επάξιου αντικαταστάτη. Γιατί, εδώ ακόμα και τώρα που ο Πορτογάλος είναι στην ομάδα υπάρχει γκρίνια για το γεγονός ότι δεν αποκτήθηκε ένας ανασταλτικός μέσος ως μπακ απ του Σιμόες και του Γιόχανσον και ο Κετσπάγια χρησιμοποιεί ως εναλλακτικές λύσεις τον Γαλανόπουλο και τον Λαμπρόπουλο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Μαϊστόροβιτς ακύρωσε επιστροφή-βόμβα στην ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags