Facebook Pixel Έτοιμος είναι ο ...αντι-Ανσαριφάρντ από Ολυμπιακό: Φέρνει την καψούρα του για επιθετικό ο Μαρινάκης!
| 2017-01-04 10:45:00

Έτοιμος είναι ο ...αντι-Ανσαριφάρντ από Ολυμπιακό: Φέρνει την καψούρα του για επιθετικό ο Μαρινάκης!

Έτοιμος είναι ο ...αντι-Ανσαριφάρντ από Ολυμπιακό: Φέρνει την καψούρα του για επιθετικό ο Μαρινάκης!

Δε θα τρελαθούν κιόλας οι Ερυθρόλευκοι εάν δεν έρθει ο Ιρανός άσος από τη Νέα Σμύρνη, καθώς έχουν βρει ήδη φορ και μάλιστα με τις ...ευλογίες του αφεντικού! Έχουμε το όνομα!

Οι φήμες φουντώνουν και η αγωνία κορυφώνεται... Ο Ολυμπιακός μπορεί να διατυμπανίζει σε όλους τους τόνους ότι δεν έχει σαν προτεραιότητα να κάνει μεταγραφές, όμως από το Λιμάνι δεν αρνούνται ότι αν φύγει κάποιος παίκτης θα προβούν άμεσα σε αντικατάστασή του.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν όλο και πιο έντονες φήμες ότι η Λιμπερτάδ από την Παραγουάη βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Ολυμπιακό, αλλά και τον ίδιο τον Οσκαρ Καρντόσο, για την απόκτηση του 33χρονου γκολτζή.

Το πόκερ είναι σκληρό τις τελευταίες ώρες και όλα δείχνουν ανοιχτά, καθώς μάλιστα, σύμφωνα με όσα λένε στην Παραγουάη, μπορεί να "επιστρατευτεί" ακόμα και ο πρόεδρος της χώρας, αυτοπροσώπως, για να πείσει τον άσο του Ολυμπιακού να κάνει το μεγάλο βήμα του επαναπατρισμού!

Στον Ολυμπιακό το μόνο που δε θέλουν είναι να μείνουν "ξεκρέμαστοι" στην περίπτωση που αποχωρήσει ο στράικερ και έχουν τεντωμένες τις κεραίες τους για να κλείσουν άμεσα παίκτη, στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φήμες και ο Καρντόσο αποχωρήσει από το Λιμάνι.

Από την Πλατεία Αλεξάνδρας έχουν κάνει τις κρούσεις τους και περιμένουν να "χτυπήσουν" την κατάλληλη στιγμή. Πιο κοντά στο Λιμάνι θεωρήθηκε κάποια στιγμή ότι βρίσκεται ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, όμως ο Ιρανός παίζει σκληρό παιχνίδι μαζί με τον μάνατζέρ του και δεν δείχνει πρόθυμος να κλείσει άμεσα στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Έτσι, ανεβαίνουν θεαματικά στο Λιμάνι οι «μετοχές» του Απόστολου Βέλλιου, ο οποίος έτσι κι αλλιώς έχει θερμούς υποστηρικτές στην ομάδα, με φανατικότερο ίσως όλων τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ο Ελληνας παίκτης μετακόμισε στην Αγγλία και τη Νότιγχαμ Φόρεστ όταν ήταν σχεδόν σίγουρο ότι το αφεντικό των Πειραιωτών θα έμπαινε στο διοικητικό σχήμα της ιστορικής αγγλικής ομάδας. Σύμφωνα με όσα ακούγονται, ο Βέλλιος ήταν ένα "δάνειο" του Μαρινάκη προς τον βρετανικό σύλλογο και τώρα ίσως να ήρθε η ώρα να του ...επιστραφεί.

Άλλωστε, λέγεται πως άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν από κοντά τον 24χρονο σέντερ φορ, ο οποίος ...σιγοψήνεται για να βάλει στην άδεια μέχρι τώρα τροπαιοθήκη του ένα πρωτάθλημα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags