Facebook Pixel "Κεραυνός" Ζέκα στον ΠΑΟ - Θέλει να γίνει... Μπεργκ - Σκάει αποχώρηση Μολέντο; – «Ψήνεται» μεταγραφή...
| 2017-08-19 14:00:00

"Κεραυνός" Ζέκα στον ΠΑΟ - Θέλει να γίνει... Μπεργκ - Σκάει αποχώρηση Μολέντο; – «Ψήνεται» μεταγραφή...

"Κεραυνός" Ζέκα στον ΠΑΟ - Θέλει να γίνει... Μπεργκ - Σκάει αποχώρηση Μολέντο; – «Ψήνεται» μεταγραφή...

Ποια είναι η αλήθεια και τι έχει γίνει στο παρασκήνιο με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού - Τα δεδομένα για τον Βραζιλιάνο και ποιος ξένος άσος... ζεσταίνεται για να φορέσει τα πράσινα!

Σαν κεραυνός έσκασε χθες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού η πρόταση της Κοπεγχάγης για τον Κάρλος Ζέκα, από την άποψη ότι πρώτα διέρρευσε στον Τύπο και μετά έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ.

Κάτι για το οποίο "ευθύνεται" η πλευρά του μάνατζερ του παίκτη και συγκεκριμένα άμεσος συνεργάτης του Κάρλος Γκονσάλβες από την Κύπρο.

Η πρόταση που αυτή τη στιγμή υπάρχει στο τραπέζι αφορά 1,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του Πορτογάλου και στην ουσία έχει απορριφθεί από τους Πράσινους, χωρίς να αποκλείεται να κατατεθεί άμεσα βελτιωμένη προσφορά, αν και είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ όπως κυκλοφορεί.

Στην πραγματικότητα, πάντως, ο παίκτης δεν είναι θετικός στο να αποχωρήσει από την Ελλάδα, μιας και λατρεύει τη χώρα μας και τη ζωή εδώ, ενώ στην ομάδα είναι ο αρχηγός και ο κόσμος αναγνωρίζει την πολυετή προσφορά του.

Ωστόσο, από την άλλη, ο Πορτογάλος θα ήθελε να παίρνει ένα καλύτερο συμβόλαιο και γιατί όχι το μεγαλύτερο στην ομάδα, μετά την αποχώρηση του Μαρκους Μπεργκ. Οπότε δεν αποκλείεται να "εκμεταλλευτεί" την όλη ιστορία που έχει προκύψει από χθες, για να αυξήσει τις απολαβές του.

Αυτή τη στιγμή ο αρχηγός των Πράσινων αμείβεται με περίπου 600.000 ευρώ το χρόνο, όσα, δηλαδή, συμφώνησαν να πάρουν και τα νέα αποκτήματα Λουτσιάνο Νέβες και Αντρές Τσάβες, ενώ πολύ κοντά σε αυτά τα χρήματα είναι και το νέο συμβόλαιο του Νίκλας Χουλτ

Όσον αφορά τον Εμανουέλ Ινσούα, όντως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ουντινέζε για τον παίκτη, ο οποίος είναι μέσα στην τριάδα των στόχων που εξετάζονται για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Το θετικό για το Τριφύλλι είναι ότι, πλέον, ο παίκτης βλέπει πολύ πιο ζεστά το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στην Ελλάδα, σε σχέση με όταν τον πρωτοενόχλησαν οι Πράσινοι, καθώς συλλέγει πληροφορίες για την ομάδα και τη χώρα μας.

Από εκεί και πέρα, για τον Ροντρίγκο Μολέντο πάντα υπάρχει η πιθανότητα να αποχωρήσει, ωστόσο δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα όπως γράφτηκε.

Οι Πράσινοι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν δεχτεί καμία επίσημη κρούση για τον Βραζιλιάνο, πέρα από εκείνη την πρόταση της Μπεσίκτας αρχές καλοκαιριού που είχε απορριφθεί και οι Τούρκοι δεν επανήλθαν ποτέ με νέα προσφορά.

Δεν αποκλείεται, όμως, να προκύψει μια καλή πρόταση μέχρι τέλος Αυγούστου, αλλά και πάλι θα πρέπει να υπάρχουν τα περιθώρια για τους Πράσινους να βρουν τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου, που αυτή τη στιγμή είναι από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags