16/01/13 - 11:30

Βγάλε έξω τον ...Κουρέλλα!

Έχετε ακούσει ποτέ ότι μάνατζερ ποδοσφαιριστή απαγόρευσε στον πελάτη του να αγωνιστεί; Ε, και αυτό συνέβη στην ΑΕΚ! Πού αλλού θα μπορούσε να συμβεί, δηλαδή;

Βγάλε έξω τον ...Κουρέλλα!
55.285views 0shares

Το τραγελαφικό περιστατικό συνέβη το Σάββατο, στον αγώνα της β΄ ομάδας της ΑΕΚ με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα Υποδομών (0-0).

Το θέμα είναι ότι ο Ντανιέλ Μπατίστα δεν είχε μία σημαντική μονάδα στη διάθεσή του, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Ο λόγος για τον Νίκο Κουρέλλα.

Ο 20χρονος δεν υπολογίζεται τελευταία από τον Έβαλντ Λίνεν, γι΄ αυτό και στην προπόνηση της προηγούμενης Παρασκευής τον έστειλε με την Κ-20 ώστε να αγωνιστεί και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ανήμερα του αγώνα όμως, ο Κουρέλλας πήγε με τον μάνατζέρ του στο γήπεδο.

Ο εκπρόσωπός του, λόγω του παραγκωνισμού του παίκτη από τον Γερμανό, δεν άφησε τον πελάτη του να αγωνιστεί με τη β΄ ομάδα της ΑΕΚ! Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μάλιστα ήθελε να παίξει και να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αλλά δεν αντιστάθηκε στις εντολές του μάνατζερ.

Φυσικά οι άνθρωποι της ΑΕΚ με πρώτο τον Ντανιέλ Μπατίστα, τα πήραν στο κρανίο με τον συγκεκριμένο μάνατζερ, με τον οποίο υπήρξε και συμπαίκτης στην Ένωση. Το όνομά του θα κάνουμε ...μαγικά και δεν θα το αποκαλύψουμε, αλλά δεν θα δυσκολευτείτε και πολύ να το εντοπίσετε. Τι κάνει νιάου - νιάου είναι...