11/03/13 - 18:29

Τον χαλάει το κούρεμα, τον φτιάχνει το "μαλλί"!

Ούτε που το σκέφτεται ο Βιτόλο να μείνει στον Παναθηναϊκό με μείωση 50%. Αυτό έλεγε στην Παιανία, όμως αποκάλυψε και ...κάτι άλλο. Ο σκύλος έχει το θέμα!

Τον χαλάει το κούρεμα, τον φτιάχνει το "μαλλί"!
48.010views 0shares

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να διέρρευσε πως στον Παναθηναϊκό σκέφτονται πολύ σοβαρά "ψαλίδι" 50% στο συμβόλαιο του Βίκτορ Βιτόλο, ωστόσο ο ίδιος δεν είναι καθόλου ...ζεστός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", ο μέσος του "τριφυλλιού" μιλώντας με τους συμπαίκτες του στην Παιανία για αυτό το θέμα, έλεγε πως δεν πρόκειται να μείνει στο "τριφύλλι" με τα μισά χρήματα, ενώ τόνισε νόημα πως έχει και κάτι άλλο στα χέρια του.

Τι είναι αυτό; Ενδιαφέρον από άλλη ομάδα και μάλιστα από την πατρίδα του!

Η ...τυχερή είναι η Λας Πάλμας, η οποία φέτος βρίσκεται στο κόλπο της επιστροφής στην Πριμέρα και αν τα καταφέρει, είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση του Βιτόλο.

Στη Λας Πάλμας άλλωστε έχει τον φίλο του Μόμο που παίζει στην ομάδα, ενώ αν πάει εκεί θα είναι και δίπλα στο σπίτι του. Ο άσος του Παναθηναϊκού ξέρει πως τον θέλουν πολύ οι συμπατριώτες του, ωστόσο περιμένει την άνοδο για να πάρει και ένα καλό συμβόλαιο...