Facebook Pixel Το κρυφό χαρτί του Ολυμπιακού για Ροζίτσκι!
| 2013-08-11 12:00:00

Το κρυφό χαρτί του Ολυμπιακού για Ροζίτσκι!

Το κρυφό χαρτί του Ολυμπιακού για Ροζίτσκι!

Ποιο είναι το ατού των ερυθρολεύκων για να πείσουν τον Τσέχο παικταρά να έρθει στην Ελλάδα; Ο σκύλος, που είναι παντού και μυρίζεται τα πάντα, έχει ξανά την αποκάλυψη! 

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για να κάνει ένα ακόμα "μπαμ" πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" κινούνται για την απόκτηση ενός βαρβάτου χαφ που, ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο ότι θα είναι "κόφτης".

Ένα από τα ονόματα που "παίζουν" δυνατά είναι κι αυτό του Τόμας Ροζίτσκι. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλές σχέσεις με την Άρσεναλ και μετά την απόκτηση του Κάμπελ μπορεί να χρησιμοποιήσει τα ...κονέ του και για τον Τσέχο άσο.

Ωστόσο, στον Ολυμπιακό δεν ποντάρουν μόνο στις σχέσεις με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν ένα ακόμα "σύμμαχο" για να πετύχουν το deal με τον Ροζίτσκι. Κι αυτός ακούει, φυσικά, στο όνομα Τζόελ Κάμπελ. Ο παίκτης λέγεται ότι έχει μιλήσει ήδη με τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στην αγγλική ομάδα και του έχει πει τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα.

Οπωσδήποτε, λοιπόν, αυτό είναι ένα ατού στα χέρια του Ολυμπιακού προκειμένου να πεισθεί ο Τσέχος μεσοεπιθετικός να έρθει στην Ελλάδα. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο παίκτης έχει ενδοιασμούς για το ελληνικό πρωτάθλημα (πρόσφατα απέρριψε πρόταση από τον ΠΑΟΚ) και δεν βλέπει με καλό μάτι την προοπτική της Ελλάδας για την καριέρα του. Οπότε όταν ακούει έναν συμπαίκτη του να τον προτρέπει να πάει σε μια ομάδα με εξαιρετικό κλίμα, φανατικούς οπαδούς κ.λπ, τότε το έργο του Ολυμπιακού γίνεται αν μη τι άλλο πιο εύκολο.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags