Facebook Pixel Αυτός ο παικταράς θα μπορούσε να ήταν του Θρύλου!
| 2013-11-07 11:00:00

Αυτός ο παικταράς θα μπορούσε να ήταν του Θρύλου!

Αυτός ο παικταράς θα μπορούσε να ήταν του Θρύλου!

Ποιο μεγάλο αστέρι της Μπενφίκα πήγε στου Ρέντη πριν μερικά χρόνια; Ποιος τον είχε φέρει και γιατί δεν στέριωσε στο Λιμάνι; Ο σκύλος έχει όλο το απίστευτο παρασκήνιο!

Το ερώτημα είναι πώς θα αισθάνονται σήμερα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, που βλέπουν αυτόν τον παιχταρά με τη φανέλα της Μπενφίκα (παραλίγο το περασμένο καλοκαίρι να καταλήξει στη Μίλαν!) ενώ θα μπορούσε να παίζει στον Πειραιά και να λατρεύεται από τους οπαδούς των "ερυθρόλευκων".

Σε ποιον αναφερόμαστε; Στον Φίλιπ Τζούρισιτς, που το καλοκαίρι του 2008 είχε απασχολήσει έντονα τους πρωταθλητές. Ο Ίλια Ίβιτς, τεχνικός διευθυντής τότε στο Λιμάνι, τον είχε φέρει στου Ρέντη για να δοκιμαστεί. Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty" του σκύλου όμως, το πρόβλημα ήταν ότι δεν βρήκαν δουλειά στον πατέρα του!

Με αποτέλεσμα να μην υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και αργότερα να φύγει για τη Χέρενφεϊν, με τη φανέλα της οποίας έκανε παπάδες. Αποτέλεσμα της παρουσίας του στην Ολλανδία, ήταν το περασμένο καλοκαίρι να ενδιαφερθεί μέχρι και η Μίλαν για την απόκτησή του. Αλλά, τελικά, να καταλήξει στην Μπενφίκα. Και να μπαίνει, τις προάλλες, στο "Γ. Καραϊσκάκης" όχι για να αποθεωθεί, αλλά για να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό! Πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags