Facebook Pixel "Υπεραυτοκίνητο που δεν δημιουργεί προβλήματα"!
| 2013-12-02 21:05:00

"Υπεραυτοκίνητο που δεν δημιουργεί προβλήματα"!

 "Υπεραυτοκίνητο που δεν δημιουργεί προβλήματα"!

Την άποψη του Κώστα Στεφανή, του καλύτερου Έλληνα συνοδηγού αγώνων, ζήτησε ο sportdog για το ατύχημα και τον τραγικό θάνατο του Πολ Γουόκερ...

Γνωστός από το "Traction", την πλέον επιτυχημένη εκπομπή αυτοκινήτου στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και για τις νίκες τους σαν συνοδηγός στο Ράλλυ Ακρόπολις, σχολίασε στον sportdog για το τραγικό περιστατικό:

"Πρόκειται για ένα ασφαλέστατο αυτοκίνητο. Παρακολούθησα με προσοχή τα βίντεο που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, αλλά δεν μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα για το ατύχημα. Το μόνο που είδα ήταν στην αρχή ένα αυτοκίνητο να καίγεται και στη συνέχεια ένα απανθρακωμένο αυτοκίνητο. Ταυτόχρονα διάβασα τις δηλώσεις του σερίφη, που βάζει σαν κύριο παράγοντα του ατυχήματος, την υπερβολική ταχύτητα.

Από την προσωπική εμπειρία που έχω με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, μία Porsche Carrera GT, επειδή την είχα οδηγήσει όταν παρουσιάστηκε, πρόκειται για ένα υπεραυτοκίνητο, που η παραγωγή του έγινε σε περιορισμένο αριθμό. Συνδύαζε πάνω του όλη την τεχνολογία της Porsche. Με αυτό θέλω να πω ότι ένα τέτοιο αυτοκίνητο δεν είναι εύκολο να δημιουργήσει προβλήματα.

Αν λάβουμε υπόψη μας τα λόγια του σερίφη, μπορούμε να εικάσουμε ότι πιθανότατα πήγαν να αποφύγουν κάποιο εμπόδιο και έγινε το ατύχημα. Ίσως να είχαν απενεργοποιήσει όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα. Θεωρητικά μιλάμε πάντα και, ίσως, εκεί να βρίσκεται η αιτία της τραγικής κατάληξης. Όλα αυτά, όμως, με σεβασμό στους νεκρούς, γιατί δεν είναι σωστό να μιλάμε για ένα τέτοιο τραγικό περιστατικό από την ασφάλεια της πολυθρόνας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags