Facebook Pixel Απόφαση - καταδίκη για Πανιώνιο!
| 2014-05-16 11:15:00

Απόφαση - καταδίκη για Πανιώνιο!

Sportdog Team
Απόφαση - καταδίκη για Πανιώνιο!

Σκούρα τα πράγματα για την παραμονή του Πανιωνίου στη Σούπερ Λιγκ τη νέα σεζόν. Τι αποφασίστηκε που καταδικάζει το σύλλογο της Νέας Σμύρνης; Η αποκάλυψη στο σκύλο!

O Πανιώνιος, η ένδοξη αυτή ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου, μικραίνει. Και μικραίνει ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ με τις αποφάσεις αυτών που τη διοικούν τα τελευταία χρόνια. Κι αν φέτος ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης απέφυγε τις περιπέτειες για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, τη νέα σεζόν όλα δείχνουν ότι η υπόθεση σωτηρία θα είναι ένας πραγματικός Γολγοθάς.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα και χωρίς να ευελπιστεί κάποιος στην έλευση κάποιου σωτήρα - επενδυτή, ο Πανιώνιος θα ξεκινήσει τη χρονιά με ένα πολύ μικρό ρόστερ και με παιδιά από τις ακαδημίες του ως επί το πλείστον. Το πλάνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή προβλέπει ένα σύνολο με 4-5 παίκτες πρωταγωνιστές που θα πλαισιώνονται με αμούστακα πιτσιρίκια της δεύτερης ομάδας.

Οι "φιρμάτοι" ποδοσφαιριστές -τύπου Καπάνταη για να φανταστείτε- θα παίρνουν το "καλό", τρόπος του λέγειν, συμβόλαιο. Οι υπόλοιποι θα τη βγάζουν με ένα μισθό 450 ευρώ (λίγο πάνω από το επίδοημα ΟΑΕΔ δηλαδή) και θα έχουν αποδοχές μέχρι 10 χιλιάρικα το χρόνο. Οι συνολικές αμοιβές των παικτών δεν θα ξεπερνάνε τα 600 χιλιάρικα και μαζί με τα υπόλοιπα έξοδα της ΠΑΕ το ποσό θα φτάνει τα 800 χιλιάρικα μάξιμουμ. Ούτε ευρώ παραπάνω. Αποφασισμένα πράγματα είναι αυτά, σου το γράφει ο σκύλος.

Μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. Τέτοια μπάτζετ -και το λέμε αυτό με πλήρη επίγνωση και χωρίς καμία δόση υπερβολής- έχουν ομάδες που πρωταγωνιστούν στη Γ΄ Εθνική! Όχι ο ιστορικός Πανιώνιος που έχει βγάλει έναν Θωμά Μαύρο και έναν Δημήτρη Σαραβάκο. Πώς θα σταθεί, λοιπόν, η ομάδα του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα με νεαρούς παίκτες που θα παίρνουν ένα ...μεροκάματο για να παίζουν μπάλα;

Δραματική είναι η κατάσταση στον Πανιώνιο και η χρονιά που έρχεται θα είναι από τις πιο δύσκολες στην ιστορία του συλλόγου. Χωρίς φράγκο στα ταμεία, χωρίς σοβαρή ομάδα και με τον κόσμο ξενερωμένο. Μακάρι να βρεθεί μια λύση, έστω και την τελευταία στιγμή, για να αλλάξουν τα δεδομένα στον Πανιώνιο και να παρουσιάσει μία ανταγωνιστική ομάδα στο νέο πρωτάθλημα, αλλά αυτό μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι σε τραγική κατάσταση. Θα πρέπει να καταβάλει τεράστιες προσπάθειες και να δώσει μεγάλες μάχες για να σταθεί στη Σούπερ Λίγκα τη νέα χρόνια. Μακάρι, το επαναλαμβάνουμε, να προκύψει κάποιος ενδιαφερόμενος να βγάλει την ομάδα από το τέλμα γιατί ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ τέτοια κατρακύλα. Μακάρι...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags