Facebook Pixel Αν δεν κάτσει με Αμραμπάτ, πάει για Ισπανό κράχτη!
| 2014-05-29 08:45:00

Αν δεν κάτσει με Αμραμπάτ, πάει για Ισπανό κράχτη!

Αν δεν κάτσει με Αμραμπάτ, πάει για Ισπανό κράχτη!

Ποιος παικταράς, με πλούσιο βιογραφικό, είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού σε περίπτωση που στραβώσει η μεταγραφή του άσου της Γαλατά; Ο σκύλος το αποκαλύπτει!

Όσο η περίπτωση του Ολλανδομαροκινού, Νορντίν Αμραμπάτ, παρουσιάζει προβλήματα για τον Ολυμπιακό, τόσο οι Ερυθρόλευκοι κοιτάζουν τις υπόλοιπες λύσεις για το αριστερό άκρο της επίθεσης. Η υπόθεση του 27χρονου εξτρέμ της Γαλατασαράι δεν είναι εύκολη για τους Πρωταθλητές και γι΄ αυτό εξετάζονται παράλληλα άλλες περιπτώσεις. Αν και εφόσον, δηλαδή, "ναυαγήσει" το θέμα με τον Αμραμπάτ, στον Ολυμπιακό θα προχωρήσουν άμεσα στον επόμενο στόχο, τον οποίο ενδεχομένως να κρατάνε "ζεστό", για να μη χάσουν χρόνο. 

Ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται δεδομένα πολύ ψηλά στην "ερυθρόλευκη" λίστα με τους ακραίους επιθετικούς που μπορούν να αγωνιστούν στο αριστερό "φτερό" της γραμμής κρούσης (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και σε άλλες θέσεις της επίθεσης) είναι και ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες της Σεβίλλης (21 συμμετοχές - 0 γκολ), έχει την αποκλειστική πληροφορία ο sportdog.  

Ο 31χρονος άσος διατηρεί φανατικούς οπαδούς στο Λιμάνι και αρέσει πολύ στον Μίτσελ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού πιστεύει ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση του Ολυμπιακού λόγω της εμπερίας του. Έχει αγωνισθεί με επιτυχία σε κορυφαίες ομάδες (Άρσεναλ, Ρεάλ, Ατλέτικο, Μπενφίκα) και θεωρείται παίκτης τοπ κλας από τον Μίτσελ.

Μάλιστα, αν προκριθεί η λύση του Ρέγιες, στον Ολυμπιακό εκτιμάται ότι θα ποντάρουν στις καλές σχέσεις που διατηρούν με τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ, ο οποίος μπορεί να κινήσει τα νήματα στην υπόθεση. Ενώ θα πρέπει να πούμε, βεβαίως, ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει "γκελ" στον κόσμο αποτελώντας στην ουσία τη μία από τις "2-3 πολύ καλές μεταγραφές" που θα κάνουν οι Πρωταθλητές δια στόματος Βαγγέλη Μαρινάκη.  

Μία ακόμα επιλογή για τον Ολυμπιακό είναι, πάντως, και ο Όσκαρ Τρέχο, ο οποίος επίσης βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του Μίτσελ. Μιλάμε για τον 26χρονο Αργεντινό επιθετικό της Τουλούζ (32 συμμετοχές - 2 γκολ) που ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων ήθελε να φέρει στον Πειραιά και το περασμένο καλοκαίρι όταν ο παίκτης είχε "βγει στο σφυρί" από τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Ο Τρέχο αποτελεί μεγάλη αδυναμία του Μίτσελ αλλά δεν έχει σίγουρα τις παραστάσεις του Ρέγιες και γι΄ αυτό βρίσκεται πιο χαμηλά στη λίστα των ανθρώπων των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags