Facebook Pixel Ο Ελβετός ...Τζήκας!
| 2011-04-28 14:00:00

Ο Ελβετός ...Τζήκας!

Ο Ελβετός ...Τζήκας!

O εκπρόσωπος του Μιραλάς, Ροζέρ Ενροτό, θυμίζει σε κάποιους στον Ολυμπιακό τον Έλληνα μάνατζερ, Σάκη Τζήκα, που ούτε ...ζωγραφιστό δεν θέλουν να βλέπουν στο λιμάνι. Ξέρετε γιατί;

Πολλοί παίκτες μετακόμισαν στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια κατόπιν υποδείξεως Σάκη Τζήκα. Ένας έλληνας μάνατζερ ο οποίος έχει το συνήθειο να "χώνεται" και να προτείνει παίκτες με τους οποίους δεν έχει συμβόλαιο αλλά τους πλευρίζει και τους εκπροσωπεί εν τέλει κάνοντας καλές συμφωνίες με τις ελληνικές ομάδες.

Κλασικό παράδειγμα η μεταγραφή του Ντουντού Σεαρένσε στους ερυθρόλευκους. Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου δεν ήταν ο Σάκης Τζήκας μέχρι και λίγες μέρες πριν τη μεταγραφή. Απλά "χώθηκε" και κατάφερε να πάρει τα δικαιώματά του για να κάνει αυτός τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει το τελευταίο διάστημα και με τον μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, τον Ροζέρ Ενροτό ο οποίος φέρεται να έχει προτείνει στους ερυθρόλευκους τον Σέζαρ Ντελγκάδο, αλλά και τον Μπλες Ματουϊντί.

Δυο παίκτες τους οποίους δεν έχει εκπροσωπήσει στο παρελθόν. Το "παρατσούκλι" που του έχει κολλήσει κάποια παλιά... καραβάνα στον Πειραιά είναι το "Ελβετός Τζήκας". Του ευχόμαστε να μην έχει την ίδια τύχη με τον ορίτζιναλ Τζήκα τον οποίο ούτε... ζωγραφιστό δεν θέλουν να βλέπουν στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags