Facebook Pixel Τέλος από ΠΑΟΚ, τον βλέπει ο ΠΑΟ, στη γωνιά η ΑΕΚ!
| 2015-03-04 12:00:00

Τέλος από ΠΑΟΚ, τον βλέπει ο ΠΑΟ, στη γωνιά η ΑΕΚ!

Τέλος από ΠΑΟΚ, τον βλέπει ο ΠΑΟ, στη γωνιά η ΑΕΚ!

Ποιος παίκτης, ο οποίος αναμένεται, αν και βασικός, να αποχωρήσει από την Τούμπα, μιας και ψάχνουν ήδη τον διάδοχό του, μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο μεταγραφικής μάχης;

"Καυτό" αναμένεται μεταγραφικά αυτό το καλοκαίρι από τη στιγμή που θα ανέβει στη Σούπερ Λίγκα η δυνατή ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη. Πλέον, θα υπάρχει ένας ακόμα ισχυρός παίκτης στο παζάρι της εγχώριας αγοράς που θα έχει τη δυναμική να ανταγωνιστεί τους υπόλοιπους "μεγάλους" του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ειδικά αν προκύψουν κοινοί στόχοι ανάμεσα στις ισχυρές ομάδες της Σούπερ Λιγκ, θεωρείται δεδομένο ότι θα έχουμε ομηρικές "μάχες" για να βγει ο τελικός νικητής.

Ένα τέτοιο σκηνικό μπορεί να στηθεί για χάρη ενός ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και θεωρείται πολύ δύσκολο να παραμείνει στην Τούμπα. Ο λόγος για τον Σαρλ Ιτάνζ, για τον οποίο οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ήδη οι "ασπρόμαυροι" ψάχνουν να βρουν τον αντικαταστάτη του. Μπορεί ο διεθνής Καμερουνέζος γκολκίπερ να αγωνίζεται πλέον βασικός στον Δικέφαλο, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις, αλλά δεν αναμένεται να του προταθεί νέο συμβόλαιο. 

Τον έμπειρο πορτιέρο, λοιπόν, τον έχει βάλει στο μάτι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αναζητά ενόψει της νέας χρονιάς έναν καλό τερματοφύλακα αντί του Στέφανου Κοτσόλη που θα πλαισιώσει τον Λουκ Στιλ. Οι "πράσινοι" εκτιμούν τις ικανότητες του 32χρονου γκολκίπερ και θεωρούν ότι μπορεί να "ταιριάξει" με την "πράσινη" αμυντική γραμμή.  

Την ίδια ώρα, πάντως, την περίπτωση του Ιτάνζ φέρεται να εξετάζει διακριτικά και η ΑΕΚ, η οποία είναι δεδομένο ότι θα κινηθεί για βασικό πορτιέρο ενόψει της επιστροφής της στη Σούπερ Λίγκα. Ο Γιάννης Ανέστης έχει τα προσόντα και το ταλέντο αλλά δεν δείχνει ακόμα έτοιμος να παίξει σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Γι΄ αυτό οι "κιτρινόμαυροι" παρακολουθούν τον πορτιέρο του ΠΑΟΚ που το καλοκαίρι μπορεί να αποκτηθεί χωρίς κανένα κόστος. Πάντως, πιο ψηλά στη λίστα της Ένωσης λέγεται πως βρίσκεται ο Λόρια του ΟΦΗ που κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ για Αργεντινό παιχταρά, η αποκάλυψη ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags