Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πίστη για το πρωτάθλημα παρά την ήττα από ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-26 21:42:00

Το πιστεύουν ακόμα στον Παναθηναϊκό - "Όλα θα κριθούν την Κυριακή"!

Sportdog Team
Το πιστεύουν ακόμα στον Παναθηναϊκό - "Όλα θα κριθούν την Κυριακή"!

Αποφασισμένοι να το πάνε μέχρι τέλους είναι οι Πράσινοι, οι οποίοι θέλουν τη νίκη με τον Άρη και περιμένουν τα... ευχάριστα από την Τούμπα.

Ο Παναθηναϊκός παίζει με τον Άρη στη Λεωφόρο και για να ελπίζει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οφείλει πρώτον να κερδίσει τους Θεσσαλονικείς και την ίδια ώρα η ΑΕΚ να μην επικρατήσει του ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν πως αμφότερα τα σενάρια είναι εφικτά και ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε στον Bwin ΣΠΟΡ FM 94,6, μεταφέροντας το ρεπορτάζ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλο το βάρος έχει πέσει στο ματς με τον Άρη. Μπορεί εγώ να πιστεύω ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, στην ομάδα δεν το πιστεύουν αυτό. Θεωρούν ότι όλα θα κριθούν την Κυριακή και προετοιμάζονται για αυτό. Πρέπει να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, έτσι ώστε αν χάσει η ΑΕΚ στην Τούμπα να πάει στον πόντο η διαφορά και μετά να ακολουθούν δύο αγώνες. Αυτό γίνεται εσωτερικά, υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση. Πάντως, υπήρξε πολύ μεγάλη απογοήτευση, ο προπονητής και οι παίκτες δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι υπήρξε τέτοια εικόνα με την ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουν, βέβαια, να ανταπεξέλθουν στο ψυχολογικό κομμάτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούπα στη Λεωφόρο χωρίς Ρέτσο και blooper ο Ολυμπιακός - Σίλβα για "Ντέλια"

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα του «Τριφυλλιού», ανέφερε πως οι Ούγκο-Αράο θα παίξουν ως στόπερ και ο Τερίμ ενδέχεται να αλλάξει και τα μπακ, ενώ παραμένει δύσκολο να αγωνιστεί ο Μπερνάρ την Κυριακή.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην «εξαφάνιση» του Αϊτόρ, σημειώνοντας πως θα έπρεπε να βρεθεί μια λύση από πλευράς προπονητή, ειδικά από την στιγμή που δεν… πετάνε οι υπόλοιποι εξτρέμ του Παναθηναϊκού.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags