Facebook Pixel Από τον Ατρόμητο στον ΠΑΟ με εισήγηση "Ταύλα"!
| 2015-03-20 15:45:00

Από τον Ατρόμητο στον ΠΑΟ με εισήγηση "Ταύλα"!

Από τον Ατρόμητο στον ΠΑΟ με εισήγηση "Ταύλα"!

ΠΟΙΟΣ ποδοσφαιριστής από την ομάδα του Περιστερίου ενδιαφέρει τους ιθύνοντες του "τριφυλλιού"; "Πάρτε τον με κλειστά μάτια", η προτροπή από τον πρώην συμπαίκτη του.

Η ήττα του Παναθηναϊκού στο κρίσιμο παιχνίδι στο Περιστέρι, που στην ουσία τον έβγαλε εκτός διεκδίκησης του φετινού πρωταθλήματος, φανέρωσε πολλές από τις αδυναμίες του υπάρχοντος "πράσινου" ρόστερ.

Ο Γιάννης Αναστασίου έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από το συγκεκριμένο παιχνίδι για αρκετούς ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" που δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις ενός τόσο σημαντικού αγώνα, ενώ είχε την ευκαιρία να τσεκάρει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας.

Αναμφίβολα ο παίκτης που ξεχώρισε με το γκολ του, αλλά και γενικότερα με την παρουσία του στο γήπεδο, ήταν ο Βραζιλιάνος Μαρσελίνιο, ωστόσο δεν ήταν αυτός που "γυάλισε" στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, μιας και οι "πράσινοι" δεν "καίγονται" για την απόκτηση ακραίου επιθετικού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SportDog, ο παίκτης που πέρασε από το "μικροσκόπιο" των "πρασίνων" ήταν ο Χαβιέρ Ούμπιντες, ο οποίος βέβαια έχει δείξει εδώ και χρόνια την αξία του στα ελληνικά γήπεδα, αλλά είχαν τη δυνατότητα να τον παρακολουθήσουν κaι από κοντά.

Ο Αργεντινός άσος πραγματοποίησε για πολλοστή φορά μία πολύ καλή εμφάνιση με τη φανέλα του Ατρομήτου κάνοντας τους ιθύνοντες του "τριφυλλιού" να σκεφτούν αυτή τη φορά περισσότερο "ζεστά" την περίπτωσή του, μιας και ο παίκτης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν.

Μπορεί ο Ούμπιντες να βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία (33 ετών) αλλά παραμένει ένας μεγάλος μπαλαδόρος που μπορεί να κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναζητά για τη νέα χρονιά έναν καλό οργανωτή, έναν κουμανταδόρο για τον άξονα, με τον άσο του Ατρομήτου να βρίσκεται πλέον πολύ ψηλά στην "πράσινη" λίστα.

Μάλιστα, για τον Αργεντινό άσο έχει μιλήσει στους ανθρώπους του "τριφυλλιού" με τα καλύτερα λόγια και σε ανύποπτη φάση και ο πρώην συμπαίκτης του, Στάθης Ταυλαρίδης. "Πάρτε τον με κλειστά μάτια. Είναι παικταράς, δεν θα το μετανιώσετε...", ήταν μερικές από τις ατάκες του Έλληνα στόπερ στους "πράσινους", μιας και γνωρίζει πολύ καλά τον Ούμπιντες από την κοινή τους θητεία στο Περιστέρι.

METAΓΡΑΦΗ ΜΠΕΡΓΚ από την Ισπανία για τα χαφ ο Παναθηναϊκός; Τι αναφέρουν πληροφορίες   ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags