Facebook Pixel Θέλει σαν τρελός Ολυμπιακό!
| 2015-04-18 21:30:00

Θέλει σαν τρελός Ολυμπιακό!

Θέλει σαν τρελός Ολυμπιακό!

Ποιος σπουδαίος ποδοσφαιριστής, που έχει περάσει από την ΑΕΚ και σήμερα παίζει στο εξωτερικό, επιθυμεί να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα για χάρη των Πειραιωτών;

Μεταγραφές που θα προκαλέσουν αίσθηση ετοιμάζει ο Ολυμπιακός για το καλοκαίρι, καθώς πρόθεση της διοίκησης είναι να ανεβάσει επίπεδο το ρόστερ και να φέρει παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι Πειραιώτες εδώ και πολύ καιρό ασχολούνται με τα μεταγραφικά, ενώ έχουν σημειώσει συγκεκριμένα ονόματα στη λίστα τους, κάποια από τα οποία τα γνωρίζουμε καλά, καθώς είτε έχουν κάνει καριέρα στην Ευρώπη, είτε έχουν περάσει με επιτυχία από το ελληνικό πρωτάθλημα στο παρελθόν. Ένας εξ αυτών μάλιστα, έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ και έχει αγαπηθεί από τους Ενωσίτες, ωστόσο τώρα θέλει σαν ...τρελός να γυρίσει στη χώρα μας και να παίξει με τα ερυθρόλευκα!

Πρόκειται για τον Μπρούνο Άλβες, ο οποίος είναι μεταξύ των 3-4 παικτών που τσεκάρει ο Ολυμπιακός για να λύσει το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας και αν υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό, τότε ο Πορτογάλος στόπερ θα βρίσκεται στην Ελλάδα αμέσως μόλις τελειώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Τουρκία.

Ο 33χρονος άσος δεν πρόκειται να παραμείνει στη Φενέρ και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την προοπτική του Ολυμπιακού να φαντάζει ιδανική γι΄ αυτόν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δε θέλει ...ούτε να ακούει για επιστροφή στη Ρωσία, από όπου υπάρχει το ενδιαφέρον της Σπαρτάκ Μόσχας.

Βέβαια, η περίπτωση του Άλβες μόνο εύκολη δεν είναι για τους Πειραιώτες, καθώς τα λεφτά είναι πολλά. Οι Τούρκοι ως προς τα ποσά ανέφεραν την Πέμπτη πως η Φενέρ απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού ύψους 2,5 εκατ. ευρώ ζητώντας 5, ωστόσο σημείωναν πως θα υπάρξουν και νέες συζητήσεις. Με αυτά τα χρήματα δεν πρόκειται να υπάρξει μεταγραφή, ωστόσο στο Λιμάνι εκτιμούν πως μπορούν να κάνουν το deal με αρκετά λιγότερα.

ΝΕΑ ΤΡΑΜΠΑ με τον Ατρόμητο σκέφτεται ο Ολυμπιακός! Ποιον παίρνει, ποιον δίνει; Διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags