Facebook Pixel Τρελάθηκε ο Γκιρτζίκης! Δίνει τρελά λεφτά για τον...
| 2015-10-22 23:59:00

Τρελάθηκε ο Γκιρτζίκης! Δίνει τρελά λεφτά για τον...

Τρελάθηκε ο Γκιρτζίκης! Δίνει τρελά λεφτά για τον...

Ολική ανατροπή στο θέμα του προπονητή στην Εθνική ομάδα! Εγκαταλείπεται η σκέψη για Γερμανό και γερή πρόταση σε κορυφαίο όνομα από άλλη χώρα! Ο SportDog αποκαλύπτει...

Εξελίξεις και ολική ανατροπή φαίνεται πως έχουμε στο θέμα του προπονητή στην Εθνική ομάδα, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον "εκλεκτό" της ΕΠΟ, ο οποίος ίσως να μην είναι τελικά Γερμανός!

Όπως αναφέρει η κορυφαία παρασκηνιακή στήλη στο διαδίκτυο, "SportDog Penalty", στην oμοσπονδία προτάθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Ντικ Άντβοκαατ, που απολύθηκε από τη Σάντερλαντ και ήδη έγιναν κάποιες πρώτες συζητήσεις μαζί του, ώστε να έρθει στη χώρα μας και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο 68χρονος Ολλανδός κόουτς αρέσει πολύ στην ΕΠΟ και θεωρείται από πολλούς ιδανικός για την Ελλάδα, καθώς έχει μεγάλη εμπειρία στους πάγκους εθνικών ομάδων, αφού έχει περάσει από Σερβία, Ρωσία, Βέλγιο, Ν. Κορέα, Η.Α.Ε. και Ολλανδία.

Η περίπτωσή του, πάντως, δεν είναι εύκολη, ειδικά όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, τόσο για τον Άντβοκαατ, όσο και για τον Σκίμπε, που εμφανίζεται ακόμη ως υποψήφιος, ο Γκιρτζίκης είναι έτοιμος να κάνει την υπέρβαση και να προσφέρει συμβόλαιο 700.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags