Facebook Pixel Δίνει και το "παιδί" του Αναστασίου με τρελά λεφτά!
| 2015-12-29 14:15:00

Δίνει και το "παιδί" του Αναστασίου με τρελά λεφτά!

Δίνει και το "παιδί" του Αναστασίου με τρελά λεφτά!

Ποιος Καρέλης; Άλλο αναμένεται να είναι το μεγάλο deal στον Παναθηναϊκό τον Γενάρη... Περιμένουνε "χρυσή" πρόταση για έναν ποδοσφαιριστή που ούτε που σας πάει το μυαλό!
 

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στον Παναθηναϊκό τον Γενάρη, καθώς στη μεταγραφική περίοδο που ξεκινάει σε λίγα 24ωρα, οι Πράσινοι έχουν ως στόχο τόσο να φέρουν κάποιους παίκτες που έχει ζητήσει ο Αντρέα Στραματσόνι όσο και να πουλήσουν κάποιους από το υπάρχον ρόστερ, ώστε να έρθουν χρήματα στα ταμεία.

Άλλωστε, ακόμα δεν έχουν βγάλει τα "σπασμένα" από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του καλοκαιριού και γι΄ αυτό έχουν αποφασίσει πως μία παραχώρηση ποδοσφαιριστή τώρα, θα τους λύσει τα χέρια και θα σώσει, οικονομικά, τη χρονιά. Πρόθεση, λοιπόν, των Πρασίνων είναι να πωληθεί ο Νίκος Καρέλης, για τον οποίο περιμένουν πρόταση από το εξωτερικό που θα φτάνει τουλάχιστον τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, στον Παναθηναϊκό θα ήταν θετικοί στην παραχώρηση (με καλά χρήματα) ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως δεν είναι ο Μάρκους Μπεργκ. Αναφερόμαστε σε κάποιον άλλον, ο οποίος ανήκει ακόμα στην κατηγορία των "ταλέντων", ήταν από τα αγαπημένα παιδιά του Γιάννη Αναστασίου και έχει όλο το μέλλον μπροστά του...

Ο λόγος για τον Αμπντούλ Ατζαγκούν, ο οποίος θεωρείται ως ένας από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες του Τριφυλλιού, ενώ λόγω ηλικίας και εμπειριών που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια, σίγουρα λογίζεται ως μία ελκυστική περίπτωση για αρκετές ομάδες στο εξωτερικό.

Σε αυτό το γεγονός ποντάρουν άλλωστε στο Τριφύλλι και εκτιμούν πως μπορεί να προκύψει μία καλή πρόταση από κάποιο κορυφαίο πρωτάθλημα. Ίδωμεν... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φεύγουν από τον Ολυμπιακό και πάνε Παναθηναϊκό;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags