Facebook Pixel Συγκλονιστική δήλωση: ΠΑΟΚτσήδες σκέφτονται να...
| 2016-02-16 15:00:00

Συγκλονιστική δήλωση: ΠΑΟΚτσήδες σκέφτονται να...

του Γιώργου Κτενά
Συγκλονιστική δήλωση: ΠΑΟΚτσήδες σκέφτονται να...

Εξομολόγηση που σοκάρει από άσο του ΠΑΟΚ στο sportdog για τους πικραμένους οπαδούς του Δικεφάλου και σημαντική αποκάλυψη για τον Βεζυρτζή! Συνέντευξη που θα συζητηθεί...

Οι δύσκολες ώρες που βιώνει ο ΠΑΟΚ έχουν προκαλέσει μεγάλη πίκρα σε όσους αγαπούν πραγματικά αυτή την ομάδα. Και μέσα σ΄ αυτούς είναι δεδομένα όσοι έχουν φορέσει τη φανέλα της και την έχουν "ματώσει". Η άποψή τους έχει άλλη βαρύτητα γιατί βλέπουν τα πράγματα συναισθηματικά και εκφράζουν τo σύνολο των αγνών οπαδών.

Ο Χάρης Μπανιώτης, παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου, αποτελεί κομμάτι της ζωντανής ιστορίας του συλλόγου, ως μέλος της ομάδας που κατέκτησε το τελευταίο πρωτάθλημα που πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, το μακρινό 1985, ενώ έχει συνδέσει το όνομά του με τη γενικότερα καλή πορεία της ομάδας στις αρχές της δεκαετίας του ΄80.

Μιλώντας στο SportDog και τον Γιώργο Κτενά, ο παλιός παίκτης των Ασπρόμαυρων είπε πράγματα που θα προκαλέσουν αίσθηση ("οι ΠΑΟΚτσήδες μου λένε ότι σκέφτονται να αλλάξουν ομάδα"), αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια από το εσωτερικό του συλλόγου ("ο Βεζυρτζής δούλεψε και θα δούλευε χωρίς χρήματα"), εξήγησε άλλα που ο πολύς κόσμος δεν αντιλαμβάνεται (π.χ. πώς ο Τούντορ οδήγησε τον Μπερμπάτοφ στον τραυματισμό) και πρότεινε στον Σαββίδη να ρωτήσει τον Κούδα για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε τον...  

"Είμαστε χάλια με όσα βλέπουμε στον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, πολύ πικραμένοι, μέχρι και να αλλάξουμε ομάδα σκεφτόμαστε! Εγώ προσωπικά όχι, αλλά πολύς κόσμος είναι πληγωμένος με αυτή τη διαδικασία. Μία κατάντια που είναι συνεχόμενη και πρέπει να αλλάξει κάτι στην ομάδα. Και σε αυτές τις στιγμές εκείνο που αλλάζει συνήθως είναι ο προπονητής. Πρέπει να φύγει ο Τούντορ", σχολίασε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και συμπλήρωσε για τα προβλήματα που έχει η ομάδα:

"Ο Τούντορ δεν κατάφερε να βρει τη χημεία που έπρεπε, για να παρουσιάζεται η ομάδα σαν να είναι ΠΑΟΚ. Θα χαθούν και παιχνίδια, δεν λέει κανένας τίποτα διαφορετικό. Αλλά δεν μπορεί να έχει αυτή την εμφάνμιση των τελευταίων ματς! Μία μεγάλη ομάδα χρειάζεται να αλλάζει συστήματα κ.λπ. αλλά αυτός ο προπονητής μας έχει συνηθίσει να κάνει πολλούς πειραματισμούς. Και έτσι η ομάδα δεν μπορεί να αποκτήσει χημεία. Γιατί ο ΠΑΟΚ έχει λύσει τα υπόλοιπα προβλήματά του, τα οικονομικά κ.λπ. και ήταν μεγάλο λάθος που ο κόσμος τα έβαλε με τον Σαββίδη. Αυτός ο άνθρωπος έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα".

Τον ρωτήσαμε και για την παρουσία του Φρανκ Άρνεσεν, αλλά και για την αποχώρηση του Νίκου Βεζυρτζή από τον ΠΑΟΚ: "Με τον Άρνεσεν, τον ...Μάνερσεν και τον ...Βάρνεσεν δεν γίνεται να λυθούν τα προβλήματα της ομάδας. Δεν γνωρίζουν πώς να τα λύσουν. Υπήρχε ο Βεζυρτζής στην ομάδα, αλλά σηκώθηκε και έφυγε. Και καλά έκανε κατά τη γνώμη μου, αν είπε κάποια πράγματα και δεν εισακούστηκε. Πρόσφερε πολλά ο κύριος Νίκος στον ΠΑΟΚ και μόνο έχασε. Από ό,τι μαθαίνω κιόλας, εργάστηκε αμμισθί στον ΠΑΟΚ! Πήγε απλώς για να βοηθήσει, αλλά από τη στιγμή που δεν εισακούστηκε, σηκώθηκε κι έφυγε".

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Διαβάστε τι μας είπε... "Ήρθε ένας παίκτης πολύ μεγάλης αξίας, με συμμετοχή σε μεγάλες ομάδες, που ξέραμε από την αρχή ποιος ήταν. Εντάξει, μπορεί να είχε καιρό να αγωνιστεί και να είναι μίας κάποιας ηλικίας, αλλά από την αρχή δεν βρέθηκε ο κατάλληλος τρόπος για να αξιοποιηθεί. Χρειαζόταν άλλη συμπεριφορά, να τον αξιοποιήσει αλλιώς. Δεν γίνεται για παράδειγμα να τον βάζει, τώρα, σε τρία διαδοχικά ματς, γιατί θα βγάλει θλάση. Κι αυτό το κομμάτι, ήταν λάθος χειρισμός του Τούντορ".

Για τις αποδοκιμασίες από την πλευρά των οπαδών του Δικέφαλου: "Ο ΠΑΟΚ έχει οπαδούς που δεν τους πειράζει να χάσει ένα ματς η ομάδα τους, κι αυτό φάνηκε όταν χειροκρότησαν τους παίκτες του Ηρακλή. Αλλά θέλουν να βλέπουν τους παίκτες να τα δίνουν όλα για τη φανέλα. Θέλουν να σέβονται οι ποδοσφαιριστές της φανέλα του ΠΑΟΚ, να δένονται με την ομάδα. Αλλά από την άλλη πλευρά δεν είναι σωστό να θέλουν να μπούνε στα αποδυτήρια και να αποδοκιμάζουν τον Σαββίδη".

Για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ και το όνομα του Βλάνταν Ίβιτς που βρίσκεται στο προσκήνιο: "Ο Ίβιτς έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα, αλλά εγώ δεν τον ξέρω. Αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμα στην ομάδα άνθρωποι για να πούνε την άποψή τους για την επόμενη ημέρα. Ο Γιώργος Κούδας για παράδειγμα είναι στον ΠΑΟΚ σύμβουλος του Σαββίδη, ας τον ρωτήσουν για να τους υποδείξει τον κατάλληλο άνθρωπο για την επόμενη ημέρα. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ να βρει τον δρόμο του, να έχει τα αποτελέσματα που χρειάζεται και να προσέχουν σαν τα μάτια τους τον Ιβάν Σαββίδη, γιατί μας έχει βοηθήσει πολύ".

 

 

 

 

 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags