Μπορεί οι ποδοσφαιριστές των ελληνικών ομάδων, πλην του Ολυμπιακού που έχει τις ευρωπαϊκές μάχες με την Άστον Βίλα, να βρίσκονται σε διακοπές λόγω του Πάσχα, δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τους παράγοντες και κυρίως για τις διοικήσεις των «μεγάλων ομάδων».

Παρότι λοιπόν όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου έχουν εκπλαγεί ευχάριστα από τα φετινά πλέι οφ και την συναρπαστική μάχη για το πρωτάθλημα, τα επειτελεία των ομάδων το ζουν στα όριά τους. Και προφανώς δεν αναφερόμαστε στους προπονητές, αλλά στους διοικητικούς!

Μάλιστα, τα όσα έγιναν στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή, αναμένεται να αλλάξουν το… χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έτσι τουλάχιστον διατυμπανίζουν τα στελέχη των δύο ΠΑΕ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Μάλιστα, πολλοί εκτιμούν πως δεν υπάρχει χρόνος πλέον για να φτιάξουν ξανά οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο Δικεφάλους, καθώς έρχονται οι εκλογές για τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ.

Μέχρι και πριν 10 ημέρες, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είχαν συμφωνήσει να είναι στο ίδιο στρατόπεδο και να κατεβάσουν κοινό υποψήφιο, που δεν ήταν άλλος από τον Μάκη Γκαγκάτση. Ο ίδιος έκανε κάπως τον… δύσκολο, ωστόσο με εντολή του Ιβάν Σαββίδη ετοίμαζε σιγά σιγά βαλίτσες.

Μέχρι που υπήρξε το πολύ σοβαρό επεισόδιο με τον Ματίας Αλμέιδα στη λήξη του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Από την Ένωση χρεώνουν στον Γκαγκάτση πως ξεκίνησε τα επεισόδια σπρώχνοντας τον Αργεντινό προπονητή, τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς απαντούν ότι όλα ξεκίνησαν με τον κόουτς να σπρώχνει πρώτος!

Όλα αυτά είναι όμως πλέον λεπτομέρειες, καθώς ενδιαφέρον έχει η επόμενη ημέρα. Και δεν αναφερόμαστε τόσο στην τιμωρία του Αλμέιδα, αλλά στον επόμενο πρόεδρο της ΕΠΟ. Γιατί οι «Κιτρινόμαυροι» μέσω κύκλων και ΟΧΙ του Δημήτρη Μελισσανίδη (έχει σημασία…) αναφέρουν πως δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να συνεργαστούν ξανά με τον ΠΑΟΚ ούτε προφανώς και να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Γκαγκάτση. Τα ίδια λένε βέβαια και στην Θεσσαλονίκη.

Αν συμβεί όμως κάτι τέτοιο, θα πάμε στις εκλογές με το απόλυτο μπάχαλο, καθώς απέναντι βρίσκονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, που επίσης δεν έχουν καλές σχέσεις. Ο Γιάννης Αλαφούζος άλλωστε στην πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως δεν του ξαναμίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ στο Γ. Καραϊσκάκης.

Οι «αιώνιοι» ωστόσο δεν έχουν δύναμη στις Ένωσης και δεν μπορούν να βγάλουν δικό τους πρόεδρο χωρίς να συμμαχήσουν, ενώ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα κοντραριστούν μέχρι τέλους, καθώς η μάχη είναι αμφίρροπη. Όλα βέβαια μπορούν να ξεχαστούν, αν υπάρξει επικοινωνία και συμφωνία ανάμεσα σε Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη, δεν θα είναι άλλωστε η πρώτη φορά!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαντά με Οντουμπάτζο... Χουάνγκ η ΑΕΚ σε Μπάλντοκ - Ποιον διώχνει από ΠΑΟ!